Вторник, 30 Ноември 2021, 14:04

Италиански предприемачи проявиха интерес към Правец

2 Юни 2014, 14:46
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2363 11


 
Деветнадесет италиански предприемачи, водени от Вихра Андонова, представител на Българска агенция за инвестиции, и Ирена Петкова, директор на РИОСВ, посетиха Община Правец.
Италианските предприемачи са представители на три големи предприемачески асоциации. Присъстваха представители на фирма с 60-годишна история, произвеждаща всички видове пластмасови изделия и покрития, фирма, специализирана основно в изграждане и поддръжка на напоителни системи и басейни, фирма за професионални курсове и обучение на високо европейско ниво с всички необходими сертификати, дизайн и производство на дамска мода и най-модерни тъкани и материали и други.
Гостите от Италия бяха запознати с приоритетите и възможностите за бизнес в община Правец. Те посетиха фирма "Ники", където им беше направена презентация на продукцията. Гостите проявиха голям интерес и веднага завързаха контакти.
Италианските предприемачи бяха впечатлени от хотел "Риу Правец Ризорт". Те се запознаха с възможностите на материалната база, а след това посетиха и Голф клуб Правец.
Цел на срещата беше установяването на контакти за постигане на успешен и траен диалог с местната администрация за подобряване икономическата среда и условията за работа на фирмите.
Гостите останаха очаровани и възхитени от посрещането и от града.


Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

 • Отговори (0) (0)
  1. добавен от: romski baron 2 Юни, 16:17

  Paulina zashto mahna publikaciqta za detskata gradina w selo Djurovo,po povod 1.JUNii-nima tova ne sa deca?Ili se obadiha Albena i Guninski? Tova e diskriminaciq.

 • Отговори (0) (0)
  2. добавен от: Анонимен 2 Юни, 16:27

  Не е махната, преместена си е към новините за Джурово - ето ви линка http://www.balkanec.bg/odz-zvanche-selo-dzhurovo-izpratiha-badeshtite-parvoklasnitsi-14873.html

 • Отговори (0) (0)
  3. добавен от: Анонимен 2 Юни, 18:13

  Ама този линк не е активен!?

 • Отговори (0) (0)
  4. добавен от: Анонимен 2 Юни, 18:57

  :lol: :lol:

 • Отговори (0) (0)
  5. добавен от: Анонимен 2 Юни, 19:08

  да не би да откриваме сега Италиански университет със следните насоки за обучение:

  ".. пластмасови изделия и покрития, фирма, специализирана основно в изграждане и поддръжка на напоителни системи и басейни, фирма за професионални курсове и обучение на високо европейско ниво с всички необходими сертификати, дизайн и производство на дамска мода и най-модерни тъкани и материали и други.". :lol:

 • Отговори (0) (0)
  6. добавен от: Анонимен 2 Юни, 19:32

  namerih statiqta, no ako ne beshe linka, bi bilo trudno da se widi pak.no, wse pak moite izvineniq na Paulina....

 • Отговори (0) (0)
  7. добавен от: Анонимен 2 Юни, 21:36

  Turisti

 • Отговори (0) (0)
  8. добавен от: елементарни 3 Юни, 08:03

  #7
  Много си прав, това е поредната партенка. За тези, които още не са разбрали ще поясним- една частна фирма си прави пиар, като е поканила на екскурзия или "работно посещение" определени лица, с които мисли да завърже/или има някакви бизнес взаимоотношения. За да "изпъкне" пред туристите е организирала срещи с местното управление за да покаже контакти и хотелиерски възможности за СПА и това да впечатли туристите. В същото време, това мероприятие решават да го представят като бъдещи инвеститори - нали се сещате какъв ще е резултата. За да бъде по-достоверно трябваше да присъства поне кмета, а той човека си има по-важни задачи от колкото да посреща туристи - това задължение е на общинския музей.

 • Отговори (0) (0)
  9. добавен от: Lele ko praim,ami ko da praim.... 3 Юни, 23:26

  http://news.ibox.bg/news/id_1399669964

 • Отговори (0) (0)
  10. добавен от: Анонимен 4 Юни, 00:08

  Номер 8 е напълно прав. Тия "предприемачи" имат много "делови" външен вид. Повече от ясно е, че това са италиански пенсионери, които са решили да се разнообразят с малко туризъм из екзотичния Ориент. Лъчо "мозъка" Тодоров обаче е решил да прави пиар :lol: на затъващия бизнес на Фамилията :idea:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (13)

Смятате ли, че днес България е независима държава?

Анкета » коментари (13)

Смятате ли, че днес България е независима държава?

отговори
Да, напълно независима е (53)
70% Complete
Не, не е независима (817)
70% Complete
Частично независима е (106)
70% Complete
Нямам мнение по въпроса (39)
70% Complete