Петък, 17 Май 2024, 14:51

Ива Петкова, кандидат за кмет на с. Разлив: Ние даваме път на младите и знаем, че те са бъдещето

16 Октомври 2015, 14:45
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3376


Ива Петкова - кандидат за кмет на с. Разлив от МК „Шанс за промяна в община Правец“.

Ива е само на 33 год. Завършила е туризъм, владее английски и испански език, с много добри технически компетенции.
"Приех кандидатурата за кмет на село Разлив, защото искам Разлив да се развива. Селото не е откъснато от света, то е съвсем близко до други по-големи населени места, а сякаш през последните години времето и развитието в него са спрели. Това, което е било създадено вече се руши, няма надграждане. Искам хората да живеят старините си спокойно, младите да не напускат домовете си и децата им да играят в дворовете на бабите и дядовците си.
Няма да обещавам вече обещавани и до болка познати приказки, защото на народа му е писнало да слуша едно и също, от едни и същи хора през всичките тези години.

Не съм имала пряк достъп до управленски позиции в политиката било то на местно или друго ниво, но като човек който има своите принципи и достойнство ще изслушвам всеки, който има нужда от решение на даден проблем или казус. Старанието ми ще е насочено в разрешаването им, когато това зависи разбира се от мен, ще търся начините, които са законни за отстраняването им.
Мисля, че хората са изгубили доверие в кметската фигура и трябва истинска, силна мотивация, за да повярват отново, че ако почукат ще им бъде отворено и помогнато.

Първото нещо в тази насока ще бъде формиране на Обществен съвет. Съставът на този съвет ще се определи на общоселско събрание. Този съвет ще заседава ежемесечно. Всеки може да излиза с предложения, препоръки, идеи или критика. Така, ще създадем максимални условия за откритост, прозрачност на дейността на кметството.

Със съдействието на общината ще стигнем до най-добрите  решения за функциониране на училището, възстановяването на детската градина и ясла. Трябва да предприемем нужните мерки за повишаване на сигурността в селото, за стимулиране на земеделието и животновъдството – работата не ме плаши и съм доказала, че каквото зависи от мен го правя.

Бъдещето на Разлив е свързано със запазване на даденостите, които могат да превърнат селото в привлекателно туристическо селище. Дадености, на базата на прекрасната природа. Екопътеката, изградена с цел достъп до археологическите разкопки на “Боровец”, да се поддържа, за да могат повече туристи да посещават това прекрасно място. Да запазим българското село, традициите и усмивките на нашите деца. Аз искам да заслужа Вашето доверие!

Аз зная, че хората, които ми дадоха шанс да се кандидатирам за кмет на с. Разлив стоят до мен и аз разчитам на тяхната подкрепа. Ние сме МК ”Шанс за промяна в община Правец” (www.chanceofpravets.info). Бъдете сигурни, че ще направим нещата да се случват.
Призовавам Ви да гласуваме с бюлетина №2, за кмет на с. Разлив, кмет на община Правец и общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*Предизборна публикация


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete