Събота, 4 Май 2024, 01:01

Иван Гавалюгов: Доброволно се лишихме от кадри, произведени в Балкан

15 Февруари 2015, 18:33
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2653 12


На провелото се на 12 февруари общо събрание на Управителния съвет на БК Балкан стана ясно, че бившият президент на клуба Иван Гавалюгов остава извън ръководството. Той обаче не е съгласен с някои от фактите, изнесени в отчетния и финансов доклад. Според Гавалюгов, в следствие на премахнатите такси за тренировки, броят на занимаващите се с баскетбол деца не се е увеличил. „Може ли някой да ми каже с колко се е увеличил броят, защото такова число в отчета не се спомена? Аз имам преки наблюдения и смея да твърдя, че бройката не се е нараснала”, заяви той.
 
Според Гавалюгов, с премахването на таксите клубът се е лишил от ежемесечни приходи, с които баскетболната школа може да се издържа на едно отлично материално ниво. По отношение на пособия и консумативи той определя материалната база на много лошо ниво. Допълни още, че отдава проблемите с детско-юношеската школа на старото ръководство от периода 2009-2012г. По думите му, това ръководство не е изпълнило поетия ангажимент към детската школа.
„Политиката на баскетболното развитие на юношите е тотално сбъркана”, категоричен е Гавалюгов. По думите му, ботевградската школа привлича млади играчи, доразвива техните способности и усъвършенства таланта им. А след това, по една или друга причина, тези играчи продължават реализацията си в други клубове. „Доброволно и безхаберно се лишихме от кадри, произведени в Балкан. Отново подчертавам, че не са осигурени добри условия както за треньорите, така и за децата. Давам своята негативна оценката не на треньорите, а на ръководството”, посочи той.


Източник: balkanec.bg

Коментари (12)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: petko 15 Февруари, 19:35

    Golqm si vseznaiko Ivaneeeee,nali te vidqhme ti kakvo napravi!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 20:15

    Кмета влачи слугинажа наляво и на дясно. Винаги когато има избор ги задължава по списък да се регистрират- Тоя кмет няма капка акъл. Направо е изперкал. Ако има поне един човек да му мисли доброто да го изпратят на лечение.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 22:08

    #1 Мноо си тъп, Сашее!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 00:25

    То цялото пасивно стадо в Ботевград се нуждае е от психологическа помощ,
    Георгиев само се възползва от наивността и слабоумието на гражданите, че някой се интересува и работи за техния добър живот....

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 08:24

    Ама и Иван само негативно гледа на нещата, освен негативите със сигурност има и плюсове!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 10:20

    Гавалигльоооооооооооооооооооооо

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 10:20

    Много лошо впечатление прави езика на този псевдо бизнесмен Гавалюгов.Може всичко да е ,но да казваш на Луканов ,който даде толкова пари за Балкан-"помияр" като този до тебе(кмета) не може да приеме никой безпристрастен.Тези двамата дават парите в момента и ще си изберат с кого да работят.Ако извадиш и ти някакви пари имаш право да говориш .И друго, да казваш-Вас няма да ви пусна да влезете в залата.Справка репортажа на кабелната.Просто е изхвърляне.Досега имах някакви симпатии към така наречената опозиция,но вече нямам никакви.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 10:28

    Не знам как да определя поведението на този "опозиционер".Не знае ли,че и деца ще гледат гаменското му поведение и ще видят лошия пример.Добре,че беше кабелната та да разберем колко ниска топка е този човек с претенции,а аз му симпатизирах,но явно съм сгрешил.Не желая да подкрепям такива простаци.Заради този човек опозицията ми падна в очите.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 10:32

    И Сашо Махото ще дава пари за женския баскет докато са дъщерите му там,а после .........Това не е работа.Въпроса е да се изгради система за финансиране.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 16 Февруари, 10:32

    5, 6, 7 и 8 - хайде поспрете малко с хвалбите за престъпника ни кмет!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete