Четвъртък, 25 Април 2024, 10:39

Иван Лилов: Георги Младенов е сред най-добрите треньори

24 Ноември 2012, 08:17
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1918 0


Иван Лилов остана под познатото си ниво от началото на сезона в НБЛ, но това не му попречи да бъде дразнител за защитата на Берое, въпреки слабия процент на стрелба от тройката. За Лилов най-важното бе, че Балкан прекъсна серията от две поредни загуби като гост на Ямбол и като домакин на Черноморец, но верен на лоялността си, след двубоя националът отдаде заслуженото на състава на домакините и най-вече на треньора Георги Младенов.

"Георги Младенов е един от най-добрите треньори в България и аз искам да го поздравя, защото това, което показва Берое се дължи преди всичко на него. Ние победихме, защото ги бяхме разучили отлично и играхме по-добре от тях в защита", призна Лилов, който помни само с добро годините, които изкара под ръководството на Младенов, но в момента е не по-малко доволен от факта, че отново работи с македонеца Александър Тодоров, с когото вдигна купата в Балканската лига преди три сезона в Самоков.

"Получи се доста труден мач, добре подготвени. Ако се бяхме представили по-добре през първото полувреме, със сигурност щяхме да спечелим още в редовното време. Надявам се това да е преломният момент за Балкан. Пожелавам си от тук нататък да вървим само напред и нагоре", радваше се Лилов.

Източник: http://bball.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete