Събота, 27 Юли 2024, 04:05

Иван Лилов - MVP на BBALL.BG на 21 кръг в ТЕСИ НБЛ

24 Март 2014, 15:23
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1511 1


Последната седмица за Балкан се оказа изключително успешна. Тимът на Александър Тодоров си осигури място в елиминациите на Балканската лига, а вчера ботевградчани не оставиха шансове на Рилски спортист в ТЕСИ НБЛ, за да излязат еднолично на второ място в класирането. В основата на всичко това бе Иван Лилов.
 
Въпреки здравословните си проблеми през седмицата, 196-сантиметровият гард избухна с 33 точки срещу Рилецо, 12 от които в първата част, към които добави 3 борби, 3 асистенции и 2 откраднати топки за коефициент 34. Това представяне му донесе и наградата за MVP на BBALL.BG за 21 кръг в TESY НБЛ.
 
Лилов бе почти безпогрешен при стрелбата си от средно разстояние – 7/8. Националът на България показа точната си ръка и от далечна дистанция – 6 тройки от 10 опита, като не трепна дори и при едиственото си заставане на линията за изпълнение на наказателни удари.
 
След всичко това, броени минути преди края на двубоя с Рилски спортист, Иван Лилов напусна паркета за последен път в старата зала "Балкан", но само, за да обере овациите на публиката за добре свършената работа. Съвсем скоро Лилов и компания ще имат дов дом. От началото на април "Арена Ботевград" ще бъде свидетел на бъдещите битки на Балкан. 


Източник: http://bball.bg/

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (167)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete