Петък, 19 Април 2024, 10:13

Иван Редовски изведе 23-ма футболисти за първа тренировка

8 Юли 2013, 17:03
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3546 1


Футболистите на „Локомотив“ (Мездра) стартираха подготовката си за новото първенство в Северозападната „В“ група. Старши-треньора Николай Нинов и неговите помощници Иван Редовски и Валентин Пешунов изведоха 23-ма играчи за първата тренировка на градския стадион. На старта на отбора присъства и цялото клубно ръководство на „Локомотив 2012“, който тази година ще представя Мездра в третия ешелон.
Подготовка с „железничарите“ започнаха и дузина нови футболисти. Това са бившият капитан на „Спортист“ (Своге) Лъчезар Младенов, друг капитан, но на „Ботев“ (Козлодуй) Николай Ганчев, халфът Борис Петков, който се завръща от Швейцария, братята Брайан и Валдемар Стоянови, които през миналия сезон играха в „Левски“ (Карлово) и юношите на ЦСКА, вратаря на „Чавдар“ (Етрополе) Ивайло Сайков, халфът Борис Тончев от юношите на „Ботев“ (Враца) и четирима играчи от отбора на „Локо“, който игра в областната група Цветан Николов, Павел Марков, Марио Марков и Мартин Монов. От днес към тима се присъедини и защитникът Александър Кирилов.
Тима напускат Камен Каменов, който ще играе в „Ботев“ (Враца), Николай Цветков заминаващ за Швейцария и Юлиян Петков.
Наставникът Николай Нинов планира отбора да изиграе поне осем контроли. Засега сигурните проверки са на 10 юли със „Скала“ (Зверино), на 13-ти с „Локомотив“ (София), на 17-ти с „Бдин“ (Видин), на 20-ти с „Ботев“ (Козлодуй) и на 27-ми с „Академик“ (Свищов).

Източник: http://tribali.info

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete