Петък, 19 Април 2024, 09:07

Иван Редовски напусна Локомотив Мездра

6 Септември 2015, 13:29
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2669 1


Треньорското дуо Иван Редовски – Мартин Кушев напуска Локомотив 2012 /Мездра/. „Държа да подчертая, че с Мартин Кушев напускаме по собствено желание, а не сме уволнени. Обстановката за работа е нетърпима и непоносима на всички равнища в клуба – от футболистите до ръководството“, коментира Иван Редовски. Редака се бе превърнал в човекът-клуб в последните години в Мездра. Когато нямаше здрави нападатели, влизаше на терена, за да помогне. Когато нямаше пари, вадеше от собствения си джоб за лагери или други нужди. Изглежда обаче и това не е трогнало когото трябва.

Той припомни, че Васил Левски са го предали най-близките му хора. „Предателите са от Шабла до Сандански. Дано нашето напускане е в полза на отбора“, каза още Редовски.

Ръководството на Локомотив 2012 /Мездра/ бързо реагира след напускането на дуото Иван Редовски – Мартин Кушев и назначи нов треньор. Отборът ще бъде ръководен популярния повече като футболист Предраг Пажин. Шампионът с Левски игра и за „железничарите” при завръщането им в елита. Живеещият трайно у нас сърбин има българско гражданство и бе част от националния ни тим, като участва и на ЕВРО 2004. За кратко Пажин бе наставник на Ботев /Козлодуй/ преди няколко години.

Източник: http://konkurent.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete