Вторник, 23 Април 2024, 09:43

Иван Редовски преди гостуването в Петрич: Дано организацията е на ниво и стане хубав мач

9 Октомври 2021, 11:54
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2128 7


Старши треньорът и президент на "Балкан 1929" Иван Редовски коментира предстоящия важен сблъсък на неговия отбор срещу "Беласица" в Петрич днес от 16:00 часа. Пред колегите от sportal.bg той разкри подробности около състава и кадровите проблеми на "зелените" и изрази надежди, че този път ексцесии и излишно напрежение няма да има. Припомняме, че през миналия сезон именно при гостуване на „Беласица“ в Петрич се стигна до грозни сцени, заплахи и разменени удари от страна на публиката на петричани спрямо играчите и ръководството на „зелените“. В последствие след подадена контестация, отборът на „Беласица“ бе глобен с 5000 лева и лишаване от домакинство за 5 срещи. Сега двубоят е очакван с интерес, но изглежда малко вероятно да мине без напрежение. Двата отбора се превърнаха в свирепи конкуренти през годините, но за жалост футболните аргументи в последно време започнаха да отстъпват, а на преден план изпъкна нелицеприятната част на футболната игра - ексцесии, обиди и насилие. Ето какво сподели преди двубоя Иван Редовски:

"Много сме изморени. Въпреки това ще направим всичко, за да изиграем двубоя както предишните и да го спечелим. Наясно сме, че ще е изключително трудно. Дано организацията в Петрич е на ниво и стане хубав мач. Надяваме се, че няма да има ексцесии и да не е застрашено здравето на футболистите. Постигнатите резултати до момента не ни главозамайват. Уважаваме всеки съперник и един от тях е Беласица, който е клуб с традиции в българския футбол“

Под въпрос за днешната среща обаче са ключови футболисти. Полузащитникът Николай Цветков - Демона, атакуващото дуо Калоян Бонев - Кристиян Ковачев, както и десният краен бранител Дейвид Йорданов.  

Пред местните медии старши треньорът на "Беласица" (Петрич) Саша Симонович също сподели мнението си преди срещата и подчерта, че отборът му също има проблем с контузени футболисти, като петима от основните играчи - Атанас Димитров, Йордан Тодоров, Патрик Попов, Иван Иванов и Александър Смилков са с травми .

"Равносметката досега за нашия състав е, че все още редуваме силни и слаби мачове, което е съвсем нормално предвид че градим нов отбор с нови футболисти. Надявам се скоро време да изчистим грешките, които имаме и да имаме постоянство. "Балкан 1929" е добър отбор, но е преодолим съперник. И миналата година вървеше доста добре, тук ни създаде проблеми, сега пак се представят на ниво. При всички положения се надявам да се получи един добър мач и ние да сме краен победител и да зарадваме хората.", сподели Саша Симонович пред телевизия "Запад".  



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Иван Редовски , ФК Балкан 1929 , Югозападна Трета лига , сезон 2021/22 , футбол

Коментари (7)

  • Отговори (1) (1)
    1. добавен от: Гост 9 Октомври, 14:49

    Тоя съм го виждал в библиотеката! Изглежда добро момче?

  • Отговори (5) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 14:51

    Купи ли ви михайлов?

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: 44 9 Октомври, 15:08

    ДА каже на публиката да се държит, като човешки същества, че се излагаме в цяла България по време на всеки мач. Такова хамалско поведение и толкова псувни няма, дори и в най-западналите ромски махали...Пълен потрес по време на всеки мач. ДА не говорим, че голяма част от вулгаризмите идват от деца под 16 години...Там ли и ме мястото, нямат ли родители?! Пълна свинщина...

  • Отговори (2) (2)
    4. добавен от: Михайлов 9 Октомври, 17:57

    Редака се продава за пари . КЗ БФС

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 19:31

    Вършат безполезни неща никому ненужни в това критично време ....

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 22:46

    А майка ти се продава да я ЕБЪТ

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 18:04

    Тва ли е тая измет дето гласува за перуката

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (176)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete