Четвъртък, 28 Март 2024, 22:00

Иван Редовски: Работим в правилна посока, на нас ни е нужна физическа сила

22 Януари 2023, 11:36
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1151 7


Президентът на ФК "Балкан 1929" Иван Редовски даде интервю пред камерата на balkanec.bg, след вчерашната контрола с втородивизионния "Монтана". Срещата завърши при зрелищното 4:4 на "Герена".

"Като резултат съм доволен, защото те са един от водещите отбори и един от най-стабилните отбори в последните 10 години в "Б" група. Няма от какво да не съм доволен, резултатите не ме касаят, защото точки не се дават."

"Като контролна среща, като натоварване на футболистите и най-вече в каква физическа обстановка са, всички трябва да сме доволни. Единственото е да видим дали в понеделник, всички момчета дали са здрави, за да може да продължим така да работим и на нашия отбор ни трябва физическа сила, за да можем да сме добре в първенството."

"След като променихме десет състезатели, аз съм приятно изненадан от нашия отбор, той играеше приятен и резултатен футбол, какъвто продължаваме да го показваме. Няма място за притеснение, след като разделим отборите на първа 10-ка и втората 12-ка, които ще се борят за изпадане. Дай Боже да не стане някакъв огромен фал, за да сме отгоре в горната десетка, и от там ще сметнем точките ни и ще видим какви са ни шансовете. Единствено нашия отбор ще спечели симпатиите, за да съм сигурен в това. Досега никога не съм се излагал, нито момчетата."

"Поддържаме връзка с Алекс Георгиев, който е на проби в елитния "Локомотив" Пловдив. Онзи ден игра 30 минути в контролата срещу "Динамо" Минск през втората част, те са на лагер в Анталия. Имаме уговорка с него, че ако не станат нещата да се върне в нашия клуб. Дай Боже да станат, защото за него е добре, за да се развива и оттам говори добре за нашия клуб, за мен като треньор, че работим правилно. Реално това за нас е втори състезател в последните години, който отива в отбор от "А" група. Отделно юношите, които не напускат и съм сигурен в себе си, че работим в правилна посока. Единствено на нас ни е нужна сила да атакуваме професионалния футбол през следващата година. Миналия сезон ние опитахме, но не успяхме."

"Ако не стане, ще продължаваме да работим, стабилни сме, да продължаваме да си оправяме базата, за да може да набираме повече деца."

"Имаме две нови момчета на проби, те са от "Ботев" Ихтиман. Доволен съм от тях, играха на прилично ниво. Ако продължават да работят в същия дух, ще останат, защото на нас ни трябват състезатели, които да помагат в тежките моменти."




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Иван Редовски , ФК Балкан 1929

Коментари (7)

  • Отговори (0) (4)
    1. добавен от: Анонимен 22 Януари, 19:48

    Без пари ....капут! :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 22 Януари, 21:25

  • Отговори (5) (5)
    3. добавен от: Анонимен 22 Януари, 21:28

    Циркаджията и неговите клоуни

  • Отговори (0) (7)
    4. добавен от: Анонимен 23 Януари, 08:20

    Боли много .!!!Цирка е изкуство .И циркаджията бие невежите-нормално.

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 1 Февруари, 12:18

      Затова ли, си вкарват по 2 автогола на среща? Усещат изкуството!

  • Отговори (2) (1)
    5. добавен от: Анонимен 23 Януари, 14:12

    Тоя много си вярва!

  • Отговори (2) (1)
    6. добавен от: Анонимен 24 Януари, 15:57

    според мен добре се работи . щом толкова много деца излизат от школата и играят в голями столични отбори....значи се върви в правилната посока. дори има и в националният отбор за тяхната възраст ...БРАВО БАЛКАН :D :D :D :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete