Понеделник, 6 Май 2024, 12:02

Иван Ценов: Ще има максимални цени за билетите, не може да са 100 лева!

23 Май 2014, 08:09
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1343 4


Главният мениджър на Националната баскетболна лига Иван Ценов изказа възмущението си от недоверието на клубовете към начина, по който се ръководи Лигата. Ценов пожела категорично да се знае, че изказванията от страна на клубовете в последно време, че НБЛ се ръководи от някои треньори и отбори, не отговарят на истината. Той апелира към добро отношение, и към търсене на добрата новина, като въпреки критиките към Балкан, ботевградчани бяха похвалени за рекордната публика по време на полуфиналите срещу Левски.
"Има в последно време напрежение между някои клубовете, а така също и между ръководството на НБЛ с някои клубовете. Притеснява ме недоверието на клубовете към решенията, които взима Лигата или федерацията. Прокрадват се мнения в медиите, кой ръководи Лигата, кой федерацията. Искам да е ясно – федерацията се ръководи от Георги Глушков, Лигата – от мен,“ заяви Ценов.
Иван Ценов разясни случилото се между НБЛ и Балкан, възпрепятстването от страна на ботевградчани мачът да бъде излъчван по телевизията, и според него е било „саботаж на работата на НБЛ“. Той се извини на телевизията, която излъчва първенството, и добави, че ще има специални точки в наредбата за следващия сезон.
Относно претенциите на Балкан към санкциите към клуба, от Лигата разясниха, че такива глоби са налагани и на останалите отбори в хода на сезона. „Не разбирам защо някои отбори решават да оправдават неуспехите си със съдии, Лигата и т.н. Това го има в много държави, но апелирам да запазим нормалния тон. Едно е да се оправдаваш пред спонсора, друго – да се хвърлят нападки в медиите.“
„За нас е неприемливо да получаваме писма от клубове, които да изискват този или онзи съдия. Затова във финалната серия ще свирят всички български съдии международна категория", каза Ценов.
"Ще има в новата наредба гаранции за телевизионно излъчване, определени максимални цени на билетите, защото не може да има такива с цена 100 лева, глобите ще бъдат завишени", добави Иван Ценов. Той апелира първенството да завърши по интелигентен начин. "Апелирам нека довършим първенството по начин, по който се полага на един интелигентен спорт", заяви Ценов.



Източник: Gong.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 23 Май, 09:30

    Много е прав човека!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 23 Май, 09:49

    "ботевградчани бяха похвалени за рекордната публика " и глобени подобаващо. Тоя да вземе да се скрие, Защо нищо не писаха за билетите за мача с Лацио, които ботевградчани трябваше да закупят за да влязат на мача с левски а за билетите от 100 лева , които никой левскар не купи продъниха всички новини. Долни мръсни дебили сте от педерацията. заслужавате много повече от билет от 100 лева и плакат с магаре, Тити и под Тити ,вие от федерацията.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 23 Май, 11:19

    Да закрива залата и да уволни ръководството и, което впрочем кога беше конкурса, за да бъде избрано, или пак наредихме нашите хора. Мисля, че вече ГГ трябва да си ходи, докъто не го е помел народа. Недоволството е голямо.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 23 Май, 12:51

    Никога ,ама никога няма да се ОПРАВИ тази ДдДдържава .Жалко ,че такива боклуци се наричат Българи!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete