Петък, 29 Март 2024, 01:34

Иван Златанов от Ботевград, най-добър реализатор в АБА

6 Юли 2012, 15:52
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3266 2


No Frame спечели титлата в АБА

Отборът на No Frame е новият шампион в АБА. Тимът спечели първото място в лигата след успех със 79-67 над Манянас на финала. Това е втори трофей за тима този сезон след първото място и в друга лига - САБЛ. И двата тима имаха сериозни липси на финала. За No Frame не игра Ивайло Константинов, докато за Манянас срещата пропусна Людмил Хаджисотиров.

Мачът започна по-добре за Манянас и тимът дръпна в първите минути. Постепенно играчите на No Frame подобриха представянето си и със серия от 9-1 дръпнаха със 7 точки. След първите десет минути те имаха аванс от 6, а играта през втората част бе равностойна. В края й обаче No Frame се пооткъсна и на почивката бе напред с 8 точки.

В третата част Манянас тръгна по-силно и се доближи само на 2 точки пасив. Тимът обаче така и не успя да изравни, а No Frame пак се откъсна. До края на мача "черните" поддържаха преднината си, като важни кошове вкара Филип Сребров, и така те стигнаха до успеха.

Сребров и Йордан Янков бяха най-резултатни за победителите с по 19 точки, а Горан Кошанин направи дабъл дабъл с 14 точки и 14 борби.

Мартин Стефанов отбеляза 16 точки за Манянас, а по 15 добавиха Антон Миленков и Владимир Василев.
На трето място в лигата остана отборът на Хелга. В мача за тази позиция тимът надигра Спортни настилки с 67-57. Георги Брестнички бе най-резултатен за победителите с 22 точки, а за съперникът им 17 отбеляза Марин Димитров.

За най-полезен играч на първенството бе избран Ивайло Константинов от No Frame. Най-добър реализатор стана Иван Златанов от Мечетата, най-добър борец е Александър Иванов, а Константинов спечели приза и за най-добър подавач.



Източник: http://bgbasket.com

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 6 Юли, 18:44

    Евала Ванка, другата година да мачкате.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 13 Юли, 14:10

    А снимката от кой сайт е?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete