Понеделник, 20 Май 2024, 04:54

Изградена бе местна партийна структура на НФСБ в Правец

7 Ноември 2012, 13:00
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3793 8


На  6 ноември в присъствието на около 50-ина членове и симпатизанти на партия Национален фронт за спасение на България (НФСБ) се проведе учредително събрание на местната партийна организация в Правец. Присъстваха Павлин Цветков и Петко Цанков, които са двамата общински съветници, избрани с листата на НФСБ в общинския съвет на Правец, както и членовете на централното ръководство Данчо Хаджиев, съпредседател на партията, и Велизар Енчев, водещ на „Дискусионно студио” по телевизия СКАТ - едно от най-популярните публицистични предавания в националния ефир.

След проведено гласуване за председател на партийната организация в Правец бе избран общинският съветник Петко Цанков, който е работил в Приборостроителния завод в Правец, в системата на Министерството на отбраната и е живял като имигрант над 10 години в Испания. За секретар беше избран единодушно Иван Николов от с. Разлив, който се оказа, че е добре познат на присъстващите правчани, като отзивчив човек, който им е помагал в много отношения.

След приключване на процедурните въпроси по учредяването на партийната организация на НФСБ в Правец и избора на ръководство, думата бе дадена на присъстващите членове и симпатизанти на партията, които дискутираха по наболели въпроси от местно и национално естество, които вълнуват обществеността. Присъстващите граждани отбелязаха, че в обществото битува несигурност и страх, непознат в новата история на България, дори и по времето на тоталитарния режим. Популярният телевизионен водещ и анализатор Велизар Енчев, който е и говорител на Обединените пенсионерски съюзи, запозна присъстващите с идеите, залегнали в социалната програма на партията, за преструктуриране на пенсионните фондове и попълването им със средства от приватизацията на държавното имущество, градено с труда на днешните пенсионери, както и с намерението на партията да поиска ревизия на договорите за приватизация на електроразпределителните дружества с опция за евентуално обратно изкупуване на акциите им от страна на държавата. Обсъдени бяха и други съществени въпроси от програмата за управление на НФСБ, като административната политика, сигурността, образованието, здравеопазването, индустриализацията и земеделието.

Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 14:46

    Защо общината пуска тези психопати в дневния център :?: :?: :?: :?: :?:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 14:49

    №1..ЗАЩОТО ПАВЛИНЧО Е КУПЕН ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 15:11

    Павлинчо не може да бъде купен, #2!

    Това е доказан факт.

    Питай Гуня и бай ти Васил.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 16:44

    :x :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 17:12

    О боже ,боже на тази снимка виждам само не успели в живота хора.И може би трябва да спасят първо себе си и чак тогава България. :idea: :wink:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 08:46

    Пълен смях отново, някакви безмислени партиички, само Бойко.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 10:57

    Пак ли ще ни спасяват :lol:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: До #5 8 Ноември, 20:10

    Ако искаш да видиш успели в живота хора, можеш да идеш на събрание на комунистите. Там има две друпички "успели": 1. - на кръшните в кръста подмазвачи и нагаждачи като Цаня Бруса, Татяна Застраховката, Форко и др., които цял живот са на хранилката, подадена им от партията кърмилница БКП/БСП и 2. - на крадците като Гуня и др., натрупали имот и пари (но не и чест) в годините на криминалното натрупване на капитала...
    Крадльо Живковчето е една друга също много показателна фигура на "успял" в живота :roll:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (254)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (139)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete