Петък, 17 Май 2024, 13:44

Извънредно! Потоп затвори Е-79 между Мездра и Враца

24 Май 2015, 22:45
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2974 1


Потопът затвори международен път Е-79 между Враца и Мездра, видя репортер на tribali.info. Поройните дъждове, паднали над региона в последните 24 часа, буквално превърнаха пътищата в реки. По неофициална информация пътят до Мeздра е под 60 сантиметра вода от придошлата река Моравишка.
 
Движението е блокирано от полицията и в двете посоки на пътя между Враца и Мездра. В момента патрулка е спряла напряко на шосето, за да не минава нито един автомобил по наводненото трасе. 
Колоната от ТИР-ове и леки автомобили с всяка изминала минута става все по-голяма. Униформени дават указания на всеки един шофьор за алтернативните маршрути за преминаване на участъка. За бедствието първо са съобщили от полицията в Мездра, които веднага са сигнализирали на колегите си от Враца да отбият движението. 
 
На пътя има много залети коли, които имат нужда от помощ и вече са подали сигнал до Гражданска защита. Нивото на водата се увеличава непрекъснато, заявиха блокирани на мястото хора, които искат незабавна помощ, за да не се издавят на пътя. Заседнали в потопа непрекъснато се обаждат на "Трибали" и искат съдействие от компетентните органи. 
Полицията умолява всеки, който трябва да пътува към София, да избягва пътя между Враца и Мездра и да заобиколи по алтернативните маршрути през селата Пaволче и Челопек.


Източник: http://m.tribali.info/

Коментари (1)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete