Неделя, 5 Май 2024, 12:36

Извънредното заседание по проблемите на ВиК не се състоя

9 Февруари 2015, 09:29
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2012 36


Извънредното заседание, насрочено за днес по повод тежкото финансово състояние на общинската фирма „ВиК Бебреш” не се състоя, поради липса на кворум. До момента задълженията на водното дружество възлизат на 1 056 049,66 лв. Сесията бе свикана по искане на съветниците Яница Иванова, Христо Якимов, Филип Филипов, Иван Гавалюгов, Цеца Христова, Веселка Златева, Марияна Горгачева, Марияна Босовска, Цветелин Цветков, Цветан Цолов и Цветан Миньовски. В залата дойде кметът Георги Геогиев, Радослав Наков – управител на „ВиК Бебреш” ЕООД и Гачо Гачев – бивш шеф на дружеството. Нито един общински съветник от управляващото мнозинство не присъства. След като в продължение на 20 минути кворумът не бе съставен, председателят на ОбС Йорданка Лалчева разпусна извънредното заседание и насрочи ново. Вероятно то ще бъде свикано за другия понеделник също от 9.00ч., въпреки че вносителите на Докладната записка поискаха тя да се проведе в извънработно време- след 17 ч.


Източник: balkanec.bg

Коментари (36)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 09:59

    боже, боже, какви хора ни управляват

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 10:28

    Овцете в Ботевград заслужават точно това.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 10:35

    Бравус,бравус. Не разбрахте ли господа и дами общински съветници-опозиционери, че срещу вас не седят хора с вашето самосъзнание, а брутални селтаци с претенции на уважавани общественици. Пак ви казвам, с тези методи и подходи нищо, ама ептен нищо няма да се получи .
    ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ- тук е разковничето илека на тия болежки в Ботевград. Ако ви стиска го направете, ако ли не продължавайте с нищоправенето.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 10:38

    Кметът им заяви в прав текст:Аз ще си лапам докато мога.Вие за мен не значите нищо.
    Кучетата си лаят.Керванът си върви,......а ние пием мръсната вода и гледаме как една околокметска шайка става все по-богата за наша сметка.Май найстина единствения начин да спре това е да спрем да плащаме данъци.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 10:42

    Точно така 4. кмета за пореден път им показа кой е властелина на Ботевград.Смешни, смешни ми изглеждате г-да съветници как чакате и вие не знаете какво. Хайде сега повикайте неволята,може пък тя да дойде, то се видя че правосъдието не иска.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 10:43

    И ако попитате шофьорката къде са съветниците и сигурно ще вдига рамене и ще примигва" Не знам".А мазния къде е .Ако трябваше да се правят свир-и на кмета щеше да бъде пръв.Дали и на тази сесия за приемане ПУП-а на градинката на Фейса , с която заграбва пътя за блоковете няма да го има.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 10:46

    #5 Пий една мътна ВиК вода и отивай да си вземеш заплатата от касиерката на Общината докато още има пари, защото се очертават трудни дни за Вас гъзолизците на Георги.От такива,който защитавате Общината вече фалира.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 11:03

    ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ
    ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ
    ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ
    ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ
    ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 11:09

    ПРОТЕСТ!!! Ако вие, съветниците от опозицията, сте искрени в желанието си да премахнете корупцията и беззаконието в Ботевград, излезте пред общината! Призовете всички честни хора на протест!!!

  • 10.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete