Неделя, 12 Май 2024, 04:29

Известният писател-езотерик Христо Нанев ще проведе среща-разговор в Ботевград

2 Октомври 2016, 21:24
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3113 5


Радиестезичен клуб Ботевград Ви кани на среща - разговор с известния писател -езотерик  Христо Нанев. Темата на разговора ще бъде "Феномените на България в сянка" , а другият повод е представяне на най-новата му книга „Пророкът на короната - Любомир Лулчев.”
Ще се представят кратки филми за Слава Севрюкова и Дядо Влайчо.
Срещата е с отворени врати и ще се състой на 07 октомври (петък) от 17.30ч в малкия салон на НЧ „Христо Ботев 1884“. Гостите ще имат възможност да задават на въпроси, да получат автографи  и лични контакти.
Заповядайте!
 
Кой е Христо Нанев?
Завършил е Българска филология и театрална режисура, следдипломна специализация в СУ “Климент Охридски” - София. Притежава дипломи в областта на класически масаж, биоенерготерапия, лечебна козметика, природна диагностика и зонотерапия. Член е на дружеството на пловдивските писатели и  Съюза на научните работници.
Като езотерик и изследовател на паранормалното Христо Нанев е автор на книгите “Предсказания на КИКИ”,  “Сатирични пластики”. Книгите му „Прераждане и еволюция”  –  първа и втора са номинирани за златна статуетка на асоциация
“ФЕНОМЕНИ” – 2003 г.
 
Изследва феномените в страната и извън нея. За пророчицата Слава Севрюкова, за която голямата Ванга казва: "Неземна сила беше Света Слава", Хр. Нанев е написал следните книги:
"Бъдете в този свят, но не от този свят" 2005г.
"Прозрения" 2006 г.
"Зеница на вселената" 2007 г.
"Легендата реалност" 2009 г.
"Прорицания" 2010 г.
"Слова и видения на Слава Севрюкова" 2013 г.
 
Той е издирвал и проучвал живота на пророка Дядо Влайчо, за когото пише две книги - "Пророкът на народа Дядо Влайчо" (2012г.) и "Пророкът на народа Дядо Влайчо (2014 г.). По време на срещатаи за двамата ще представи кратки видео-филми.
 
Зодия телец и с асцендент везни, Христо Нанев съчетава земен и небесен въздушен знак. Това му помага да приземи космическите проблеми на душата. С помощта на регресии той проследява хода на серия човешки съдби от преди 200000 г. до наши дни. Проследява  кармата и нейното развитие. Разкрива закономерностите в еволюцията на душите.
Изследва феноменалните способности на човекаролята на аурата за здравословното състояние, енергийни атаки, разпечатване на информация по фотография, по човешка ръка, по лице и др.
 
Интересува се от хиромантия, френология, енергоинформационен обмен и скритите програми в човека - минало, настояще, бъдеще. С регресии възстановява спомени от предходен живот за преодоляване на трудно решими проблеми. С прогресии разпечатва програмата на бъдещето.
 
Авторът- езотерик Христо Нанев, който се отличава със стила си на поет и философ, придоби популярност и чрез интервютата си със Стойчо Керев, които се излъчваха по ТВ 7.


Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 21:47

    Тоя е като една позната, както тя твърдеше - с 5-6 висши образования. Показваше и "документи" за тях - международен паспорт, студентска книжка, трудова книжка, бележник от училище, комсомолска книжка... :twisted:

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 3 Октомври, 12:11

    Да пази Господ от простак с мнение!
    Този човек е сред най-известните езотерици в страната. Но както се знае езотериката е скрита наука, нея трябва да я пажелаеш, за да я учиш....

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 3 Октомври, 20:50

    Христо Нанев е Колос! С благоговение съм гледал меногократно Неговите епизоди в News7- истински празник за душата. Това е един чист и сват човек, изпълнен с позитивизъм - 100 процента. Аз гледам и поглъщам с жажда словата на този човек всеки път и те ме зареждат с енергия и Любов към Бога.
    Съжалявам за предходните мнения. Човек трябва да отрича, когато е сигурен. Ако има доза съмнение , по-добре да не бърза с критиката.

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 3 Октомври, 21:06

    Откачалките никога няма да свършат! Особено ботевселските!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Стела 5 Ноември, 17:03

    За мен Нанев е пълно и тотално разочарование. Приема в една тясна и потънала в прах стаичка по 3ма, а може и повече човека на ден, Лягаш на легло, върху което са лежали незнайно колко хора преди теб. Ходих 2 пъти със записан час и 2 пъти трябваше да чакам, а след тебе има някой друг да виси отвън. Задава въпросите припряно, коментира хората преди теб и не изчиства помещението енергийно след сеансите. Дори не проветрява. След неуспех, ти обеснява, че имаш блокаж или си контролирал сеанса. Няма персонален подход, не те остава да се настроиш, иска да отговаряш бързо и тълкува нещата по време на сеанса. Гротескното е, че пише за безсребърници, а никак не се притеснява да взема пари за неуспешен сеанс, като "уж" го приема за дарение за книгите му. Все едно да си платиш на доцент за операция, а той да ти разреже аортата. Все повтаря как няма време, а не уважи моето време и парите, които пръснах за път от Варна до Пловдив. Чувствах, как иска да се разкарам колкото се може по-бързо, за да може да посрещне следващия глупак

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (234)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete