Сряда, 15 Май 2024, 10:00

Как Ботевград се справя с щетите след бурята?

7 Юни 2017, 14:09
(4) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5948 22


Резултатът след вчерашния порой, който се изсипа в Ботевград, бе наводнени улици и автомобили, наводнение къщи, мазета и дворове. На места електрозахранването и телекомуникациите бяха прекъснати. По улиците се наблюдаваха паднали дървета и клони.

Общинското предприятие „БКС“ и дирекция „Сигурност и обществен ред“ се отзовават на подадените сигнали. Фирма Атлантис Нет ще компенсира своите абонати.

Деян Николов
Директорът на дирекция „Сигурност и обществен ред“ Деян Николов, съобщи, че след поройния дъжд на горещия телефон на дирекцията са постъпили 3 сигнала от граждани. Два от сигналите били за наводнени мазета и един за паднали клони.

Ангел Ангелов
Директорът на ОП „Благоустройство и комунално стопанство“ Ангел Ангелов сподели, че служителите на БКС се справят безпроблемно със ситуацията след проливния дъжд вчера. След бурята, която се разрази в следобедните часове, от БКС са се отзовали на няколко сигнала, подадени им от дирекция „Сигурност и обществен ред“ за премахването на клони и растителност от уличната мрежа.
Днес от общинското предприятие извършват регулярното си почистване, като наблягат на почистването на тротоарите от падналите клони. Служители на БКС почистват и наносите по улиците.

Тихомир Найденов
Управителят на Атлантис Нет Ботевград Тихомир Найденов заяви, че екипи работят усилено по отстраняването на всички аварии и проблеми. „Вследствие на силната гръмотевичната буря се стигна до много токови удари, при които са изгорели множество захранвания. Десет екипа работят едновременно по отстраняването на проблемите, като се надяваме до края на деня да се справим и да успеем да се отзовем на всички сигнали“, каза Найденов. Той съобщи, че екип на Атлантис Нет е работил с удължено работно време вчера, почти до полунощ, като се очаква днес служителите отново да работят по отстраняването на проблемите след работно време. „Правим всичко възможно максимално бързо да се справим с авариите. До края на деня ще бъдат решени на 100% проблемите свързани с подмяната на устройства“, каза Найденов.
Той уточни, че всички клиенти ще бъдат компенсирани за времето, в което са били без интернет услуга и то в двоен размер. Абонатите на Атлантис Нет ще могат да избират между два варианта: приспадане на определена сума от месечната такса или удължаване на срока с ден или два, в зависимост от периода, в който абонатът не е ползвал интернет услуга.


Източник: balkanec.bg

Коментари (22)

  • Отговори (9) (7)
    1. добавен от: Анонимен 7 Юни, 14:17

    Никак !

  • Отговори (13) (5)
    2. добавен от: Анонимен 7 Юни, 15:17

    Атлантис и миналия месец щеше да компенсира своите абонати, но забрави.

    • (11) (6)
      1. добавен от: Анонимен 7 Юни, 16:48

      бАтлантис са пладнешки айдуци, продаващи най-скъпия нет в страната! А от година и половина е и с никакво качество, а подадените сигнали за липса на нет се неглижират и пренебрегват, докато човек не отиде лично да ги навика! При това - не само при гръмотевици, макар че хората по света и при силни гръмотевични бури нямат никакви проблеми с нета!
      Какво означава да ме компенсират? На мен ми трябва нет днес и сега, а не когато решат бАтлантис!
      И какви 10 екипа ги гонят? Те имат всичко на всичко 2 екипа от по двама крайно закъсали незнайковци!

  • Отговори (13) (11)
    3. добавен от: Анонимен 7 Юни, 15:35

    И като удари Св.Георги(Георгиев) нета на кмета,та си еба мамата...

  • Отговори (8) (7)
    4. добавен от: Анонимен 7 Юни, 16:59

    "Директорът на дирекция „Сигурност и обществен ред“ Деян Николов, съобщи, че след поройния дъжд на горещия телефон на дирекцията са постъпили 3 сигнала от граждани. Два от сигналите били за наводнени мазета и ЕДИН за паднали клони."
    "Директорът на ОП „Благоустройство и комунално стопанство“ Ангел Ангелов сподели, че служителите на БКС се справят безпроблемно със ситуацията след проливния дъжд вчера. След бурята, която се разрази в следобедните часове, от БКС са се отзовали на НЯКОЛКО сигнала, подадени им от дирекция „Сигурност и обществен ред“ за премахването на клони и растителност от уличната мрежа." :shock:
    Кой от двамата лъже? Май и двамата! И в момента, 24 часа след малко по-обилния дъжд, всички улици са потънали в тиня и счупени огромни клони, докато малоумниците на общинска заплата се подпират на инструментите (даже ги хвърлят демонстративно), събират клечки по площада и режат с РЕЗАЧКИ връхчетата на храстчетата пред пощата!

  • Отговори (10) (9)
    5. добавен от: Анонимен 7 Юни, 17:20

    Ми как се справя - като кучето на нивата! Закарали на площада цял камион за едно клонче и после Георгиев виновен, че се рони...

  • Отговори (10) (5)
    6. добавен от: Анонимен 7 Юни, 17:38

    Кратунете от БКСто са го обрънале на магистрала центаро

  • Отговори (8) (5)
    7. добавен от: Анонимен 7 Юни, 18:19

    A gavaligov,kvo stana shteshe da opravite koritoto na reka kasica,lajec

  • Отговори (8) (6)
    8. добавен от: Анонимен 7 Юни, 18:31

    Г-н Найденов защо лъжете хората. Днес отидох да си платя интернета и казвам на вашата служителка, че не желая удължаване а намаляване от сумата. Тя каза, че нямат такива инструкции и че не била чела интервюто ви. Не знам кой лъже и каква е точно истината, но знам че след като ми изтече дотоворът вече няма да бъда ваш клиент. Писна ми да ни се подигравате!

    • (3) (7)
      1. добавен от: Анонимен 7 Юни, 20:25

      Kak може да наричаш тоя боклук господин?

  • Отговори (6) (6)
    9. добавен от: Анонимен 7 Юни, 18:58

    Очаквайте "Господари на ефира" в Ботевград....

  • Отговори (0) (4)
    10. добавен от: Анонимен 7 Юни, 19:05

    Ta te trebe da obhodat obshtinata navsiakade

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete