Четвъртък, 28 Март 2024, 10:59

Как да изглеждаме модерно, когато навън захладнее?

20 Май 2023, 10:26
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 579


Всеки сезон предполага връхна дреха. Дори през лятото, когато се зареждат един след друг топли дни, не е изключено да се извие гръмотевична буря и рязко да паднат температурите. Затова във времето се е утвърдило, че в гардероба трябва винаги да имаме под ръка поне една лека връхна дреха.

Всеки сезон предполага връхна дреха. Дори през лятото, когато се зареждат един след друг топли дни, не е изключено да се извие гръмотевична буря и рязко да паднат температурите. Затова във времето се е утвърдило, че в гардероба трябва винаги да имаме под ръка поне една лека връхна дреха. Тя ни позволява да не сменяме рязко стила си на обличане. Именно това може да стане с настъпването на есента и зимата. Тогава бързо посягаме към топлите якета и палта, търсейки комфорт и уют.

Ако искате винаги да изглеждате модерно, дори когато времето захладнее, нека ви дадем няколко модни съвета. С тях ще бъдете подготвени за създаването на интересни тоалети за всеки повод.

Кои дамски палта са на мода през 2023 г.?
Всеки сезон отразява модата по свой начин. Затова с любопитство поглеждаме към тенденциите през тази и следващата година. Те разкриват познати решения и ги допълват с нови идеи за вълнуващи визии. През есента и зимата ще има по нещо за всеки - и класически дамски палта, които може да разгледате на https://answear.bg/k/tya/drehi/palta, и кардинално нови дизайни и кройки. Последните ще са достойни за вниманието на смели последователки на висшата мода.

На мода през 2023 г. ще са класиката и минимализмът, като от всяко палто ще струи елегантност, женственост и лаконичност. Можете да разпознаете стилната вещ по това, че тя е лишена от твърде много детайли. Това ще я прави лесна за съчетаване с офис, делово и ежедневно облекло. Тази година жените могат да моделират стила си по свой начин. Например като комбинират палто и дълга пола в палитра от пъстри цветове. За ежедневието заложете на гардероб асорти. Не се колебайте да обновите гардероба с модерно яке, пухенка, шуба или пък палто със свободна кройка, подбирайки ги спрямо чифт маркови апрески. Дължината на връхната дреха изберете вие, съобразявайки се с достойнствата на вашата фигура.

Какъв цвят палто да изберем за хладни дни?
Тази година модерното палто демонстрира игра на цветове. Затова не се колебайте да съчетаете няколко цвята в една вещ. Безпогрешен избор, разбира се, е и палто в класическата палитра - черно, бяло, сиво, синьо, кафяво или бежово. То ще бъде отлична база за всякакви тоалети. Същевременно не оставяйте встрани по-ярките миксове. Връхна дреха в няколко цвята ще бъде удар в десятката! Актуални ще са лилавото, червеното, жълтото, розовото, бордото, всички нюанси на зеленото и кафявото, небесносиньото и др.

Няколко вълнуващи идеи за модерна визия през есента и зимата
Когато ви казахме да бъдете смели в избора на нестандартен дизайн, бяхме напълно сериозни. Тази година връхните дрехи като цяло ще бъдат акцент в облеклото. Затова не се колебайте да си купите палто с принт или на дребни или едри квадрати. Флоралните елементи също ще са хит. За есента потърсете едноцветен шлифер. Колкото повече варианта имате, толкова по-ярък и запомнящ ще бъде гардеробът ви. Може да потърсите модел и яке в спортен стил, с поп арт рисунъци или друг атрактивен дизайн. Преди окончателно да се спрете на връхна дреха, помислете дали имате достатъчно аксесоари, с които да я съчетаете. Този сезон ще бъде вдъхновение и по отношение на аксесоарите - колани, шапки, чадъри, шалове и др.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete