Неделя, 5 Май 2024, 19:20

Как работи онлайн слота Sizzling Hot

7 Март 2023, 06:49
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 451


Една вълнуваща игра от популярната серия слот машини "Novoline" на Novomatic е Sizzling Hot. Тя е от най-играните игри в европейските наземни казина, както и в тези в Съединените щати и други страни. Sizzling Hot може да се играе без изтегляне.

Играйте слот машината Sizzling Hot с 5 барабана и 5 печеливши линии. Традиционната тема за плодове служи за основа на Sizzling Hot. Различни плодове (диня, слива, лимон, портокал, грозде и череши), както и числото 7 и жълта звезда са представени от символите. На тъмносин фон символите са изобразени по ясен и ярък начин, което създава поразителен визуален ефект. Когато бъде достигната печеливша линия, символите избухват в пламъци, което е още една забавна графична функция. Комбинирайки кратките, остри електронни звукови ефекти с графичните ефекти на играта, всички игри на Novoline имат бързо темпо и "горещо" усещане.

В зависимост от символа, целта на играта Sizzling Hot е да завършите линия от два до пет подобни символа, които се появяват на игралното поле. Докато два символа "череши" са достатъчни, за да се получи печалба, повечето символи се нуждаят от поне три подобни символа, за да го направят. Интересно е, че в играта Sizzling Hot липсва символ Wild (подобно на Жокера в игрите с карти, много слот игри включват карта Wilde, която може да замени всеки друг символ, за да създаде печеливша комбинация).

Обикновено символите трябва да се подредят на съседни места отляво надясно. Символът Scatter обаче е единственото изключение от това правило. Печалба може да се получи дори ако символът Scatter се появи на барабани, които не са съседни. Печеливша комбинация се формира от три или повече от тези символи, разпръснати по барабаните; освен това три Scatter символа предоставят на играча уникална бонусна печалба. Символът "жълта звезда" служи като Scatter символ в играта Novoline Sizzling Hot.

Печеливши линии и залози на Sizzling Hot
В играта Sizzling Hot печелившите линии са фиксирани (всички печеливши линии се активират автоматично).
Въпреки това играчът разполага с голяма гъвкавост, тъй като залогът на линия може да бъде променен във всеки момент от играта. Минималният залог ще бъде показан в долната част на екрана веднага след началото на играта. След това залогът може да бъде променен от играча с помощта на бутоните +/-.

Общият залог за завъртане, който се изчислява като залог на линия, умножен по броя на активираните печеливши линии, също се показва на дисплея в долната част на екрана (например, ако залогът на линия е 5 монети и са активирани 5 печеливши линии, общият залог за завъртането ще бъде 25 монети).

Бонус функции
В играта Sizzling Hot има допълнителни бонусни функции, които са на разположение на играчите в допълнение към специалното бонусно плащане, което се присъжда, когато три символа Scatter се появят където и да е на екрана. Функцията "Gamble" е още една изключително печеливша бонусна функция. Като познае правилно, че следващата карта, която ще бъде изтеглена от виртуалното тесте карти, ще бъде червена или черна - играчът може да увеличи допълнително печалбите си с тази функция. При тази функция има 50% шанс играчът да удвои (или да загуби) печалбата от последното завъртане.

Когато завъртането е успешно, бутонът "Gamble" ще мига. Ако кликнете върху него, ще се появи екранът на играта "Gamble". След това на играча се дава възможност да избере дали да покаже "червена" или "черна" карта. Картите, които са били изтеглени в предишните шест игри "Gamble", ще бъдат показани в горната част на екрана. Ако вземе правилното решение, играчът има възможност да играе функцията "Gamble" още пет пъти подред или да кликне върху "Collect", когато пожелае да вземе печалбата си. Ако е избрана неправилна карта, играта автоматично ще се възобнови на екрана.

Изплащане на Sizzling Hot слот
В "Таблица на печалбите" са изброени всички потенциални печеливши комбинации, както и съответните им стойности.
Слотовете на Novoline, както всички слотове, са програмирани да връщат определен процент от залозите с течение на времето. Средният процент на възвръщаемост към играча (RTP) за слотовете Sizzling Hot е 95,66%, според разработчика Novomatic.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (215)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete