Петък, 26 Април 2024, 15:25

Какви мъжки кецове да изберем? Ниски или високи?

22 Юли 2022, 07:02
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 631


През последните години кецовете се наложиха стабилно в мъжкия гардероб, намирайки специално място дори в спортно-елегантния стил. Колкото и неформално да изглеждат те, когато става дума за удобство и начин на живот, модата се развива. Затова днес не е изключено да видите мъжки кецове съчетани с костюм.

През последните години кецовете се наложиха стабилно в мъжкия гардероб, намирайки специално място дори в спортно-елегантния стил. Колкото и неформално да изглеждат те, когато става дума за удобство и начин на живот, модата се развива. Затова днес не е изключено да видите мъжки кецове съчетани с костюм.

С налагането на тази мода логично на пазара се появиха различни интерпретации на обувките. Има ниски и високи кецове и специални модели, създадени за носене през зимата.

На какво да обърнем внимание при покупка на мъжки кецове?
Тъй като кецовете, както вече споменахме, не принадлежат изцяло към семейството на спортните обувки, трябва да подходите към избора им с внимание. Преценете добре по какви поводи ще ги носите. Има модели, които са идеални за тренировките във фитнеса или пък скейтбординг. За ежедневно носене заложете на мъжки кецове с по-представителен вид. Те естествено се вписват в облекла, включващи дънки и риза или пък памучни къси панталони и поло тениска.

Сред поклонниците на този тип обувки са мъже от различни възрасти и с разнообразни интереси – лични и професионални. Именно поради това производителите се стремят да осигурят избор по вкуса на всеки. Може да се запознаете с него в CCC. Във физическите и онлайн магазини на компанията има широка гама мъжки кецове в актуални за сезона цветове и дизайн. Пазарувайки онлайн може да се възползвате от възможността да ги сортирате по желан от вас критерий - например, по цена, марка, размер, цвят или друга характеристика. Този начин на пазаруване пести време и значително улеснява обновяването на гардероба.

Отличен избор за дъждовните дни през пролетта и есента са кожените кецове. Може да ги носите уверено с различни панталони и дънки. Добра алтернатива са на кожените боти.

Високи или ниски мъжки кецове?
Традиционните кецове са ниски. Те не покриват кокалчето на крака и осигуряват максимална мобилност. Поради конструкцията си и издръжливата на търкане подметка са любими на почитателите на различни спортове и особено на младите хора.

Години наред ниските кецове за мъже нямат алтернатива на пазара. Това обяснява огромното разнообразие от цветове и десени, моделите с метални детайли и различни апликации.

В последно време популярност набраха и високите мъжки кецове. Те покриват зоната на глезена и в някои случаи дори може да стигат почти до коляното. Предпочитани са от младежите и стоят ефектно с дънки, екстравагантни шорти и други по-смели модни решения.
Високите кецове са за предпочитане, когато навън времето захладнее. Ако търсите такъв чифт, уверете се, че има подплата, която ще държи стъпалата ви топли.

С какво да носим кецове?
Ако не сте уверени, че кецовете са обувки за вас, препоръчваме да направите тест с модел в черно или бяло. И в двата случая залагате на нещо класическо. Може да съчетаете тези кецове с абсолютно всичко. Уместни са дори в офиса. Като начало пробвайте с панталони и спортно-елегантно сако.
Кецовете в ярки цветове изискват повече внимание спрямо останалите елементи от облеклото ви. Те са допустими в неофициална обстановка и като цяло са атрибут на младежкия стил. Разбира се, може да проявите смелост и да се опитате да ги наложите в собствения си гардероб.

Ако искате да направите кецовете част от деловия си стил, препоръчваме ви чифт в бяло, бежово, сиво или пък тъмносиньо. Не правете компромиси с качеството им, тъй като тук то е определящо за представителния ви вид.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete