Събота, 20 Април 2024, 00:19

Кандидатите на ГЕРБ-СДС за Софийска област закриха кампанията в Годеч

31 Март 2023, 00:10
(0) (0)
Годеч - Новини
Прочетена: 342 0


Пред пълен салон в Годеч, кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС закриха предизборната си кампания в Софийска област.

„2 години лъжа, 2 години кражби, 2 години беззаконие, 2 години луд популизъм. Как при целия този натиск и репресии срещу ГЕРБ и срещу нашия лидер и нашите кметове, ние оцеляхме? Отговорът: Имаме лидер който не се огъна, лидер с харизма и авторитет – у нас и по света, имаме силни кметове в цялата страна и имаме вас – хората. Спойката между тези 3 неща е доверието.“

Това обяви водачът на листата за Софийска област Младен Маринов.

„Омръзна ми от избори, омръзна ми от проба-грешка, омръзна ми да живеем на вересия, държавата да живее на вересия! Това, което беше изградено – да се съсипе. Да идват хора отнякъде си, които да се учат върху нас. Думата „промяна“ вече не я свързвам с нищо хубаво! Всеки един от нас иска промяната да е за добро, а последните 2 години виждаме промяна само към лошо. Дано вече отмине този лош момент. Аз няма да ви агитирам. След като сте тук, вие сте взели важното решение за кого да гласувате в неделя. Ще спомена само някои факти: По времето на управлението на ГЕРБ /последните 7-8 години/, на територията на община Годеч – 42 км. пътища – чисто нови. От Годеч до София пътуваме само по нов асфалт. Сега държавата не може да сложи маркировка на пътя Годеч-Драгоман!
В град Годеч - от водопровод 32 км., до момента сме завършили 25 км. – 80%. От 123 улици в града сме изградили 30 – чисто нови. Тази година ще има още 10 нови.
Няма да изброявам тротоарите и детските площадки. Радвам се, че имаме 3-ма кандидат-депутати от Годеч в листата на ГЕРБ-СДС за 26-ти МИР. Радостен съм и съм горд, че Софийска област има като водач на листата такава силна и ярка фигура като Младен Маринов – човек с голямо сърце.“

С тези думи кметът на община Годеч Радослав Асенов се обърна към множеството членове и симпатизанти на ГЕРБ-СДС дошли на закриването на предизборната кампания в салона на Читалището.

„През времето на ПП, въпросният им премиер само веднъж обърна внимание на българските общини. Дойде на една среща на НСОРБ /Националното сдружение на общините в Република България/, беше тотално неадекватен и протоколът му едвам го изкара от срещата с нас.
Ние водим битка с имагинерни, електронни медийни врагове – те нямат щабове, не се срещат с хората, тях ги има във Фейсбук. Най-силното оръжие на ГЕРБ е, че сме бойни другари и сме един до друг. Време е отново машината на ГЕРБ да покаже поредна изборна победа – категорична, за да се върне стабилността в държавата“ – заяви кметът на община Костинброд - Трайко Младенов, който също присъства на срещата в Годеч.

„За съжаление, откакто управляват ПП всички проекти – европейски са замразени, а ние малките общини се финансираме основно от тях. Планът за възстановяване и развитие беше абсолютно готов в края на управлението на ГЕРБ – беше пред внасяне, а те го оставиха и не пожелаха да го внесат. Ако го бяха внесли, ние днес щяхме да черпим благата. Има държави в ЕС които са си усвоили всичко.“ Думите са на кмета на община Сливница – Васко Стоилков.

Водачът на листата – Младен Маринов бе категоричен:

„Аз лично в неделя – на 2-ри април ще гласувам с хартиена бюлетина, съветвам ви и вие да го направите! На 2-ри с номер 2, за да възродим българските общини!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete