Петък, 29 Март 2024, 14:59

Кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДС за 26-ти МИР се срещнаха с жители на Драгоман

18 Септември 2022, 18:38
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 620 0


С "Пирински танц" и "Санданска ръченица" в изпълнение на танцьорите от Ансамбъл "Ритмика" , бяха посрещнати в Драгоман кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС за 26-ти МИР – София-област. На 17-ти септември Читалищният салон бе изпълнен със симпатизанти на ГЕРБ, дошли да се срещнат лично с кандидатите за депутати и да им зададат конкретни въпроси свързани с развитието на община Драгоман.

Кметът Андрей Иванов приветства гостите и заяви в словото си, че най-много реализирани проекти, свързани с благоустройството на община Драгоман е имало при управлението на държавата от ГЕРБ.

Пръв от кандидатите за народни представители взе думата местният кандидат от Драгоман - Кирил Марков, магистър по „Управление на европейски проекти“, общински съветник от ГЕРБ от 2015г. до сега; мениджър продажби и проекти: „Спортна и образователна инфраструктура“. Политически изказвания направиха и водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област - Младен Маринов и вторият в листата - Радослав Чолаков.

"Днес, освен че е 17-ти септември – Денят, в който Православната ни църква почита паметта на Светите мъченици Вяра, Надежда и Любов, и майка им София, се провежда и станалата вече традиционна кампания „Да изчистим България“. България можем да я изчистим от вредителите и на 2-ри октомври с номер 24 в бюлетината – ГЕРБ-СДС!", беше обявено по време на предизборната среща. И още:

"След две седмици, думата ще имате вие - избирателите, които на 2-ри октомври трябва да направите своя избор – избор мъдър, информиран, който залага на вече доказали се управленски модели и експерти, а не на авантюризма и на експериментите. Не можем да си позволим повече лукса да действаме на принципа „проба-грешка“, защото инфлацията галопира, бежанците нахлуват през границата, здравеопазване, образование и инфраструктура са на автопилот.

Затова на 2-ри октомври гласувайте с номер 24 в интегралната бюлетина – ГЕРБ-СДС, за да преборим този хаос!"

Купуването и продаването на гласове са престъпления!



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete