Понеделник, 29 Април 2024, 13:06

Капитанът на Чавдар и вратарят на Берое с червени картони в срещата между двата тима при U19

26 Октомври 2013, 21:37
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1505 2


Много емоции, напрежение и сблъсъци между състезателите на Чавдар и Берое в среща от 14-я кръг на първенството в Елитната група до 19 години. Мачът се игра от 14.00ч. на градския стадион в Етрополе и от самото си начало до края предложи на зрителите много емоционални моменти. Не достатъчната концентрация на домакините и лекото подценяване на съперника в първите минути на срещата доведе до гол за тима на Берое в 7-та мин. Това даде стимул на гостите и в следващите минути те упражниха натиск, имаха по-добре  разигравания и  търсеха победата. Футболистите на Чавдар след първоначалното отпускане влязоха в ритъма на игра и показаха остротата на атаките си, което имаше резултат и в края на първото полувреме се стигна до изравнителен гол, автор на който стана Никола Петров.

Втората част бе равностойна и двата тима даваха всичко от себе си,  играта се водеше коректно и нищо не предвещаваше драмата, която стана в края на мача. Трябва да отбележим спортсменската постъпка на вратаря на Чавдар-Димитър Пангев, който оказа помощ при схващане на противников състезател с риск да получи гол във вратата си. Три минути преди края на двубоя гостите от града на липите поведоха в резултата и това изостри отношенията на терена. Няколко спорни отсъждания на главния съдия допълнително повиши градуса на напрежението ,показани бяха пет жълти картона и се стегна до червен картон за капитана на Чавдар-Петър Казаков.

Изнервени от последните събития на терена футболистите на двата отбора влязоха във физически сблъсък помежду си, червен картон получи и стражът на гостите, наложи се влизане на треньорите и охраняващите полицаи, за да се успокоят емоциите, това не бе толкова лесно и мачът се доигра с изразходването на много нерви. В крайна сметка Берое спечели с 2:1 и „смъкна”Чавдар на 6-то място във временното класиране. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: горския 28 Октомври, 20:38

    По Т. 2. от дневния ред:

    ПО ДОКЛАД (U-19)

    За обида на длъжностно лице, на основание чл.34 ал.1, т.2, ДК наказва Валери Начков (треньор на ФК ”Чавдар” гр. Етрополе) с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба в размер на 25 лева.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 29 Октомври, 12:34

    toi si e bokluk

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (56)
70% Complete