Неделя, 5 Май 2024, 22:47

Кавга между Корнелия Нинова и Емил Василев на финалната права преди изборите

11 Май 2013, 15:14
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 987 0


Не мина без скандали и последният дебат „България избира“ по TV7. Този път форматът беше променен, като политиците, които трябваше да разясняват обещанията си, бяха отделени от гражданите в студио. Там бяха поканени представители и на различни браншови, синдикални и други неправителствени организации.Разпрата избухна между представителката на БСП Корнелия Нинова и на РЗС – Емил Василев. Критикувайки предишните правителства Василев употреби израза „енергийна кралица“. Това накара Нинова да се възмути и да заяви, че ще си търси правата. Тя на свой ред обвини РЗС, че обслужва интересите на ГЕРБ.

В отговор на това Емил Василев припомни, че тъкмо той беше човекът, изнесъл информацията за апартаментите на Цветан Цветанов. Нинова го контрира, че Яне Янев пък малко по-късно е заявил, че на бившия вътрешен министър трябва да му се вдигне паметник.

Освен това бившата червена депутатка заяви, че ще си търси правата в съда относно нападките срещу нея от последните месеци от страна на Янев и компания. Василев пък уточни, че само е казал „енергийна кралица“ без да уточнява кого има предвид. Ако Нинова се е припознала в този образ, си неин проблем, уточни той.

На дебата присъстват още Борис Марков от СДС, Нено Димов от „България на гражданите“, Красимир Каракачанов – ВМРО, Минчо Спасов – НДСВ, и Поли Карастоянова - „ГОРДА България“. Водещият Николай Бареков обяви, че ГЕРБ също е получила покана, но е отказала да изпрати свои представители.

Източник: http://tv7.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete