Петък, 3 Май 2024, 11:59

Клуб по лека атлетика на името на Марин Манчев бе учреден в Правец

13 Декември 2014, 10:02
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3760 13


На 12 декември бе учреден "Клуб лека атлетика Марин Манчев" - гр.Правец.

Пламен Маринов, зам. председател на Управителен съвет на КЛА "Марин Манчев" сподели, че идеята за създаването на клуб по лека атлетика в Правец възниква точно преди 1 година и 3 месеца, когато на 3 август в бистро "Хемус" се събират бивши състезатели на клуб "Старт" - гр.Правец. "Това беше втория клуб за тогава, като дейността му беше съвсем кратка поради ред обективни и субективни причини, но срещата така или иначе се осъществи -  20 години от учредяването на КЛА „Старт - Правец”. Тогава възникна идеята от мои бивши състезатели и аз ги подкрепих да учредим нов клуб, втори клуб по лека атлетика в Правец. Една година обмисляхме нещата, кога да се насрочи такова учредително събрание и да започнем дейност, но истинска дейност - с деца, юноши, девойки, мъже, жени и ветерани. 
"Новоучредения клуб носи името на един голям човек - Марин Манчев, който почина преди 6 години. Той беше бивш лекоатлет, гражданин на Правец, обществена личност, добър човек с широко сърце", заяви още Христов.                                                                              

На учредителното събрание бе приет устав на сдружението и определяне състава на органите на сдружението.
За членове на управителен съвет бяха избрани: Гергин Нитов - председател, Пламен Маринов - зам. председател, доц. д-р п.н. Юлиан Карабиберов - член на УС (научно - методическо подсигуряване и възстановяване), Никола Пасков - член на УС (учебно тренировъчна и състезателна  дейност), Даниела Лалева - член на УС (връзки с обществеността, маркетинг и PR реклама), Антоанета Христова - член (комуникация, информация и логистика) и Бисер Найденов - член (спортна информация и координация).
Треньорски състав: Никола Пасков, Пламен Маринов, доц. д-р п.н. Юлиан Карабиберов, Соня Стефанова и Бисер Найденов.
 
"Нека да се докажем на състезания и да бъдем уважавани от спортните клубове в България", пожела Пламен Маринов.

Дейността на новоучредения клуб ще започне след решение на Софийски окръжен съд.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (13)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Пламен Маринов 13 Декември, 13:03

    Честито на новоучредения Клуб лека атлетика "Марин Манчев" гр.Правец! Управителният съвет на клуба поздравява всички учредители, че повярваха в идеята за бъдещето на спорта в Правец! За славата на любимия ни град, дерзайте! С пожелания за здраве и безкрайни успехи на родните и международни лекоатлетически писти! УСПЕХ! :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 13 Декември, 15:06

    sacho bunkin znae li za tozi nov klub

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 13 Декември, 17:10

    знае :( :) :) :)

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 13 Декември, 19:41

    Като гледам снимките,болните ви амбиции скоро ще свършат.Така като се появихте,така ще си отидете.Тетевенецът,който изобщо не познавам,но е с голями претенции,по хубаво на местна почва в родния си град да се грижи за спорта.Правец е имал велики атлети,много по велики от Марин,лека му пръст и след като получиха преди признание,не ги обиждайте поради болните си амбиции и ненавист към Бункин!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 13 Декември, 19:59

    пиши си името 4

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Пламен Маринов 14 Декември, 01:01

    Към №4: С учредяването на КЛАММ-Правец, не сме имали намерение да обиждаме големите атлети на Правец! Недоумявам защо си мислиш така! С.Б. е многоуважаван спортен деятел, а ти твърдиш обратното - че изпитваме ненавист! Тетевенецът, когото не познаваш е с ОКС - магистър по Физическа култура, със специалности: І-ва учител по ФК и ІІ - треньор по лека атлетика, кмс на 1500 м като състезател. Негови възпитаници за кратката му треньорска работа (5 г.) са спечелили 27 медала във всички възрасти, с изключение на ветерани (не беше приоритет да се работи с ветерани). Понастоящем, от 17 г. Пламен Маринов е директор на ОУ"В.Левски" с.Български извор. Същият притежава умения и капацитет да работи навсякъде като треньор и в България и по Света! Пламен Маринов, заедно с приятели (бивши негови състезатели), ще възродят името на леката атлетика в Правец! Престижна беше леката атлетика в Правец по време на треньорите: Петър Бонов, Илиян Пищиков, Петър Петров, Апостол Славчев, Данко Димитров, Росица Бункина, Пламен Маринов и др.! Съжалявам, №4, за твоята неинформираност и невежество! Вижда се, че леката атлетика е чужда за теб територия! Съжалявам те! И все пак бъди жив и здрав! :)

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 14 Декември, 11:55

    браво пич

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 14 Декември, 13:10

    :lol:

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 14 Декември, 13:13

    Pravec , otvorete se kam sveta-mahnete kapacite na o4ite si. Vseki moje da napravi ne6to za grada, nezavisimo ot kade e.....Apropo lozunga na grada :napred i nagore ne e mesten.p.s. samo za informaciq.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 14 Декември, 13:18

    Treperete ot strah,kogato doidat hora,koito ne poznavate-spokoino nqma da vi vzemat nito jenite. nito parite! :lol:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (210)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete