Петък, 3 Май 2024, 21:26

Кметът Гавалюгов: Без реваншизъм, но пълна ревизия и одит

2 Ноември 2015, 08:51
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 11558 120


Какво ще бъде първото нещо, което ще направите като новоизбран кмет на Община Ботевград? Това бе попитан Иван Гавалюгов  в предаването „Тази сутрин” по телевизия bTV.  Пълна ревизия и одит за състоянието на общината, бе неговият отговор.

„Когато влизаш в еднa нова длъжност, първото нещо, което трябва да направиш, е да видиш къде точно отиваш. Първо трябва да се направи една ревизия и одит, за да се знае какво е истинското състояние на общината и след това ще предприемем мерките, които сме предприели в нашата програма. Ще взема, разбира се, най-добрите идеи от програмите на колегите и се надяваме, че ще променим Ботевград към по-добро", каза кметът Гавалюгов.  

Ще има ли реваншизъм? Това бе вторият въпрос на репортерката Поли Ботева. "Не, не съм такъв човек. Днес ще се срещна и ще поговоря със служителите от общинската администрация, да не се притесняват за работните си места. Аз съм казал, че в администрацията ще останат хора, които са професионалисти и които искат да работят в екип”, заяви новият градоначалник.    

"Най-голямата грешка на Ботевград е изборът на Георги Георгиев преди 12 години". Това заяви Володя Казаков, който като председател на Общински съвет в първия мандат на досегашния кмет посочи, че младите хора освободиха Ботевград. Д-р Марияна Горгачева каза пред камерата на телевизия bTV, че Ботегврад показа на цяла България, че не е  това, което преди дни бе демонстрирано на пл.’”Освобождение".

"На хората им писна да живеят под страх непрекъснато. В обществото се бе насадило разделение и страх". Това каза пък Тихомир Найденов, новоизбран общински съветник от ГДБОП.

Опонентът  на Гавалюгов - Георги Георгиев, коментира загубата с думите, че единствено отчита грешка в избора на избирателите.
 
„В моята работа не виждам грешка, нито в екипа, с който съм работил. Не виждам грешка и в кампанията, която проведохме", изтъкна той.


Източник: balkanec.bg

Коментари (120)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 08:57

    Свършено е с града и общината!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Генова 2 Ноември, 08:57

    Успех г-н Гавалюгов!Направете одит и работете за всички граждани в общината.Най-после млад и достоен човек!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:02

    Само за тулените пиявици-----------1

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:03

    Много е важно новия кмет да не се поддаде комунягите да му дават идеи, защото вече има такива опити! Ако не устои, ще се провали...ЧЕСТИТО И УСПЕХ!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:05

    "Промяната" е смяната на един червен феодал с друг, още по-ненаситен и от съседна община!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:06

    Грозна работа, срам ме е

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:06

    Dumi na Boiko Borisov po BTV sutrinta doslovno (Ne bukvalno): "И да не си въобразяват някой нови кметове да Ми се вживяват като освободители.Особено такива които не са МОЙ (визирайки ГЕРБ) и които АЗ съм подкрепил" .........
    коментар от едно набедено "тролче" съществуващо като такова само в нечии болни мозъци. Успех "освободители".

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:07

    1, за кражбите и простотията ли говориш? Ако е така, си абсолютно прав.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:07

    Кое му е свършеното?! Оня мизерник накрая е заплашвал всичката администрация, че Иван щял да ги изпоуволни всичките и не знам още какви глупости. Не че който не си го е заслужил няма да си го получи, но до там ли стига падението?! А глупостите с транспорта на пенсионерите или наполовина изпълнените приекти, от които файда няма?... алчността край няма и тя го изяде георгиев! Да ни е честит кмета! Новият!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:12

    И новината в другия сайт за "Нови стари кметове в 2 села" е двусмислена.Истината е :В 6 (Шест) села не заложиха на "ПОДМЯНА". Докато "истината" има 2 лица нищо добро не ни чака.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete