Понеделник, 6 Май 2024, 00:42

Кметът Георгиев връчи почетни медали за Община Ботевград

29 Ноември 2014, 20:48
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3497 5


През последните 10г. награждаването на почетни граждани се превърна в традиция. Призът се присъжда на личности с изключителни заслуги в професионалната си работа и допринесли за културното развитие на града. На празничния спектакъл по повод 137г. от Освобождението на Ботевград, с решението на ОбС Ботевград, кметът на Общината Георги Георгиев награди общо 6 души.
 
Първа, своята награда получи Маргарита Кирова, председател на НЧ „Христо Ботев 1884” Ботевград – за изключителен принос за развитието на културата на територията на Ботевград и общината, за активното й участие в обществения живот. „Аз мога да говоря с часове за г-жа Кирова”, заяви Георгиев. Тя е първата жена, която получава приза „Почетен гражданин на Ботевград”.
Почетни медали получиха петима души.
Татяна Цанова, директор на детска градина „Синчец”. Наградата се присъжда за дългогодишна педагогическа дейност, принос в предучилищното образование в Ботевград и активна обществена дейност.
Динко Пешев Миков - за значим принос в строителството, като технически ръководител на инфраструктурни обекти на територията на Община Ботевград
Митрофан Велев  - председател на сдружението на литературните творци и литературен клуб „Стамен Панчев. Наградата се връчва за дългогодишна работа и висок принос в областта на журналистиката, литературата, творчеството и книгоиздаването.
Борислав Витков, старши треньор на таекуон-до клуб „Таек кион” Ботевград – за многобройни републикански и международни отличия на ръководения от него клуб.
Цветолюб Илиев, притежател на многобройни републикански и международни успехи по таекуон-до, многократен носител на шампионски титли. Наградата се присъжда за активна дейност в таекуон-до клуб „Сунг - Ри Атлантик”.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 21:47

    кмете като гледам тази фотосесия започва с една достойна ,красива ,амбициозна ,прилежна ,умна и най вече не корумпирана личност ,която би заслужила почетен Гражданин на Ботевград повече от колкото госпожата на втората снимка , а си мисля ,че тя даже повече години стои на Ботевградската сцена отколкото всеки друг в Ботевград, така ,че те подсещам да си помислиш за следващите ти номинации.

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 22:51

    В последните дни се изсипа гнева на ботевградчани върху една алчна, корумпирана и за съжаление слабо образована жена....но това не попречи на смешното награждаване

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: бате Ви Б.Б. 30 Ноември, 17:51

    А награда за ДИДКО ,почетен идиот на Ботевград, нищо не съобщавате ,защоооо? :x

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 6 Декември, 21:56

    Борислав Витков-твурец!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete