Вторник, 30 Април 2024, 04:05

Кметът на община Правец се срещна с посланика на Виетнам в България (Снимки)

10 Септември 2013, 18:13
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3026 14


Днес кметът на Община Правец Румен Гунински проведе среща с посланика на Република Виетнам Негово Превъзходителство г-н Ле Дък Лиу.
Негово Превъзходителство г-н Ле Дък Лиу гостува в община Правец заедно с посланика на България във Виетнам -Евгени Стойчев. Основната цел на посещението на посланика на Република Виетнам в община Правец бе да се проучат и обсъдят възможностите за бъдещо сътрудничество в областта на образованието, спорта и туризма. По-доброто познаване на другия води до по-голямо разбиране и подпомага развитието на двустранните отношения, заяви Ле Дък Лиу.
След кратка презентация на историята на град Правец г-н Ле Дък Лиу сподели,че град Правец е добре развит именно в образованието, спорта и туризма и има възможност за сътрудничество в тази насока. 
Посланикът посети ПГ по КТС- Правец и се срещна с директор на гимназията - Трифон Трифонов.  Те проведоха разговор относно възможността двете страни да си сътрудничат по програма за обмен между ученици от гимназии в Правец и Виетнам. Посланикът подчерта, че Виетнам има устойчив интерес към развиване и активизиране на контактите и отношенията с България.  Ле Дък Лиу каза още, че сътрудничеството в образованието ще създаде не само добри връзки, а и мостове между двете страни.
Гостите бяха впечатлени от Музейния комплекс при Родната къща на Тодор Живков, където разгледаха подаръците на Тато.
Румен Гунински заяви, че би се радвал на възможността община Правец да си партнира успешно и ефективно с град в Република Виетнам. Той сподели, че град Правец може успешно да си сътрудничи в областта на опазване на културно- историческото наследство, образованието, спорта и бизнеса.
 Кметът на община Правец и посланикът на Виетнам си размениха подаръци. Като домакин на срещата, кметът изказа своето задоволство от проведената среща и разговори, които предстои да продължат и занапред.


Източник: balkanec.bg

Коментари (14)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Септември, 18:28

    Страхотно е да има такива срещи и си личи по всичко, че правец се развива в много добра насока.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Септември, 18:41

    Румен си оплита кошницата, че следващия мандат кмет на Правец е Павлинчо, гейчето.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 10 Септември, 19:55

    Снимките са върха!!!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 10 Септември, 22:23

    Не, #2, Павлинчо "гейчето" не се интересува повече от правчани. Разочарован е от тяхното скудоумие и злоба. Затова вече никъде го няма, не ти ли прави впечатление този факт? Я, по-добре кажи какво прави бай Кольо Нитов - Ивекото? Взима ли парички на борсата като безработен или гледа внучето? Или и двете? По-добре е той пак да стане кмет на Правец, че иначе Златевите ще го подмаанат и понеже няма да им е интересен, като нищо синчето му Гергинчо Нитов ще изхвърчи от ЛУКойл. :lol: А Гергинчо, ако не е баща му да го урежда на работа, ще стане трайно безработен ,защото е много слаб юрист, един дружествен договор на фирма не може да състави като хората!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 10 Септември, 23:03

    РУМЕН ГУНИНСКИ Е СТРАХОТЕН ЧОВЕК ЗА ТОВА ГРАДЪТ ВСЕ ПО УГРОБЕН УСПЕХ ЩЕ ПРЕДОБИВА ИСКРЕННО ВИ ПОЗДРАВЛЯВАМ Г-Н. ГУНИНСКИ!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: КРАСИ 10 Септември, 23:03

    РУМЕН ГУНИНСКИ Е СТРАХОТЕН ЧОВЕК ЗА ТОВА ГРАДЪТ ВСЕ ПО УГРОБЕН УСПЕХ ЩЕ ПРЕДОБИВА ИСКРЕННО ВИ ПОЗДРАВЛЯВАМ Г-Н. ГУНИНСКИ!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: баба Вела Бозарска 11 Септември, 00:24

    Добре, Краси. Да си беше написал фамилията, че да получиш подходящо "поощрение" за откровението към нашия най-добър кмет, страхотния човек Румен Гунински. Налей още хладка розова вода в ибрика и действай!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: село Трудовец 11 Септември, 08:14

    До 1
    Ще чакаме резултати от тази среща във връзка с "много добрата насока в развитието на Правец", така си написала. До този момент се преполови мандата та и отгоре, няма помен от обещанията за големите инвеститори и големите инвестиции, които щяха да стимулират икономиката на общината. Как се отразява 20,3 % безработица на "развиващата се" община Правец и как тя се съотнася с безработицата на съседните "неразвиващи се общини" в %? Считаш ли, че до края на мандата в Правец ще се изпълни предизборното обещанието за големите инвеститори и големите инвестиции? В следващия мандат ти лично ще заемаш ли позицията, на която са те поставили и мислиш ли, че твоите познания "по нещо" са изиграли съществена роля в "много добрата насока в развитието на Правец"? :lol:

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 11 Септември, 09:21

    #8 я се огледай в софииска община и дай пример къде се прави нещо смислено, разходи се до Ботевград да видиш кмета там как е заграбил всичко и там се правят само ротонди. Отиди в етрополе да видиш Богомилчо как си краве и не е оставил и бюрата в общината всичко е пренесал в тях. Разходи се изправец и погледни на какво е заприличал градът, всяка седмица е пълно с чужденци който харчат пари в правец и магазинчета, ресторанти печелят, недейте да гледате само с черното на очите.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 11 Септември, 20:11

    Браво, #8. Смислени аргументи. Ибрикчии като апологета на бае Гуня (#9 и #1) има под път и над път. Те надяват розовите очила, нарамват ибрика и отиват пред вратата на големеца, да скимтят за някое и друго кокалче от лъвския айдушки обяд. От такива хиени нищо не чакай. Ни разум, ни мисъл. Затова сме на тоя хал - това е мнозинството в Булгаристан.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete