Събота, 4 Май 2024, 17:39

Кметът откри най-новия център за красота “Sense and magic laser and beauty bar”

17 Февруари 2022, 16:29
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 5975 3


Савина и Мария Здравкови представиха общия си луксозен салон със стилно парти и грандиозен финал - заря. То бе уважено от много гости и приятели на собствениците, сред които и кметът на община Костинброд Трайко Младенов.
Козметичният център се намира на ул. „Детелина“ – (бившият Теленор). Работното му време е от 09:00-19:00 ч., от вторник до неделя, с предварително записан час, понеделник - почивен ден.
Истинският оазис на красотата и здравето започва работата си от днес. Визията на козметичното студио е със зашеметяващ и изтънчен вид. Модерен и стилен.
“Sense and magic laser and beauty bar” е оборудван с най-съвременната апаратура за козметични процедури. Неговите посетители ще имат възможност да се насладят на приятна атмосфера, съчетана с истински професионализъм и внимание към всеки детайл от Савина като козметик и Мария като фризьор.
Всяка уважаваща себе си жена държи на добрата козметика с високо качество, а козметичен център “Sense and magic laser and beauty bar” предлага следните процедури на своите клиентки:
Лазарна епилация с “Primelasе”:
Апаратът е диодна лазерна платформа с най-голямата пикова мощност сред познатите диодни лазери в естетичния сектор – до 4800W. Лазерът има широк диапазон на проникване, като по този начин предлага най-доброто решение за всички типове кожа и косми. Устройството предлага безконкурентни резултати още от първата сесия. Платформата работи с надеждна охлаждаща система, която гарантира безопасността на процедурата и комфорта на пациента.
Миглопластика:
Миглопластиката е широко разпространена процедура за подчертаване на естествената красота на всяка дама. Самата процедура се състои в залепване на естествен косъм върху собствената мигла, като по този начин се сгъстяват и удължават собствените мигли, следвайки естествената линия на всяко око.
Фризьорство: подстригване, боядисване, кичури, модерни и официални прически, плитки, сешоар, дифузер, последни тенденции и терапии за коса.


Източник: община Костинброд

Коментари (3)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Смешно 17 Февруари, 19:37

    От всичко най-важна е "грандиозната заря"...

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 17 Февруари, 21:55

    Успех мили момичета.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 00:09

    То няма толкова красиви хора

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete