Понеделник, 29 Април 2024, 08:39

Когато амбицията, талантът и силният характер са водещи, тогава се получава и удовлетворение от постигнатото

16 Януари 2013, 15:20
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 5948 45


Колко често обръщаме внимание на онова, което се случва около нас и забелязваме ли онези упорити, силни духом млади хора, които творят и създават независимо от всичко и всеки?
Специално за нашите читатели потърсихме за откровен разговор едно момче, което не се предаде пред трудностите, преградите и, което, с цената на много лични жертви, но и с много хъс, талант и амбиция твори своята музика и ни кара да се гордеем, че го познаваме. Георги Белов е ученик от 11б. клас на СОУ ”Хр. Ясенов” Етрополе и всички в училището го познават, като един талантлив и много добър рап изпълнител. Страстта му към музиката е нещо, което той превръща в творчески процес през последните две години, когато вече има свои песни, завъртели се в интернет пространството. Желанието да се занимава с това изкуство е породено от баща му, който според него е открит за всяко нещо в музика, подкрепя го и го амбицира да започне първоначално да свири на  китара. Съществена роля в тази насока изиграва една негова позната - Цветина Александрова, която според него е променила начина му на мислене за музиката, като в същото време стимул в това отношение му дава Анита Пешева - човек, отворен към изявите на младите хора в Етрополе. През 2011г. заедно със своите приятели Пламен Петков, Цветослав Цветанов и Любомир Георгиев е първата му непрофесионална изява на еко-фестивала в Етрополе  с песента „Дрога”. В последствие момчетата се изявяват на различни мероприятия, но групата не продължава съвместната си дейност и от няколко месеца Георги се „хвърля” смело сам в света на рапа. Особена популярност обаче получава неговата група „C.W.G” с излъчването на тяхната  песен в интернет сайта на Music Space, където са  класирани на 5-то място за най-проспериращи млади  изпълнители, съответно по отчетения брой гледания. Седем месеца той се лишава от закуска, за да си направи звукозаписно студио вкъщи, заедно с помощта на своя приятел Любомир, който също отделя лични средства за каузата. Каквото и да се напише сега, ясно е едно - това талантливо момче  има и желанието и страстта да твори, но се справя сам, няма я помощта и, като чели не му се предоставя шанс за изява. Това, което Георги създава е изцяло негово творение: текстове, подбор на музика, обработка, аранжимент и заснемане. Последната му песен „Still Belov” вече придоби популярност, като съвсем скоро ще има и ново парче. Като истински достоен млад човек той има чувство за благодарност към: баща си, Анита Пешева, Цветина Александрова, Любомир Георгиев и неговите родители, Станимир Мирчев, Стиляна Генчева, Пламен Петков  и Цветослав Цветанов.
Когато младостта, талантът, харизмата  и волята са водещи, то те извеждат човека на онова място ,което му се полага по призвание. Момчета като Георги Белов са достойните млади хора на Етрополе, за които си заслужава да се пише.

Източник: balkanec.bg

Коментари (45)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Цветана Спасова 16 Януари, 16:38

    Един талантлив млад човек, който заслужава нашата подкрепа - ако не финансова, то поне морална! Успех, Георги!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Януари, 17:07

    Браво :D

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Георги Белов 16 Януари, 18:27

    Благодаря :)))

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Георги Белов 16 Януари, 18:31

    тук може да следите моите песни :))) http://www.vbox7.com/user:belovmusic

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Януари, 18:34

    pulen smotanqk

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Януари, 18:53

    verno po dobre spri spored teb ima li koi da ti slu6a murtvite pesni ?!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Януари, 18:57

    5 i 6 sa prostaci!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 16 Януари, 19:08

    Аз искам да ги слушам...Всички, които му се възхищават искат да слушат неговите песни...Мога да му пожелая само много успех, защото той го заслужава...

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: :) 16 Януари, 19:25

    Хайде завистливите да не се обаждат, хванете се и вие за да постигнете нещо !

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 16 Януари, 19:32

    Номер 5 и 6 са тъпанари, обикновени нещастни, зависливи тъпанари, които нищо не са постигнали в живота си и само плюят. Успеха ражда завист, зависта ражда тъпанари!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete