Понеделник, 6 Май 2024, 08:42

Коледна Седмица на благотворителността в ГПЧЕ "Алеко Константинов"

11 Декември 2014, 08:27
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1733


Учениците и учителите от ГПЧЕ „Алеко Константинов” - гр.Правец провеждат Коледна Седмица на благотворителността от 15 до 19 декември с Коледни базари и Коледен благотворителен концерт.
Целта на кампанията е подпомагане на две от преподавателките в училището - г-жа Мариана Николова, болна от обездвижващ
ревматоиден артрит и г-жа Ели Момчилова – страдаща от онкологично заболяване. Лекарствата, които държавата заплаща не са достатъчни, а лечението е свързано с многобройни пътувания до София и терапии в болнични заведения, които са непосилни за семействата на болните.
Обръщаме се към читателите на Balkanec.bg с молба да подкрепите нашата кампания и Ви каним на нашия благотворителен Коледен концерт, който ще се състои на 17 декември от 14 часа в  Актовата зала на училището с участието на най-талантливите певци и танцьори на ГПЧЕ.
Билетите за концерта са на минимална цена от 3 лева. В случай, че не можете да присъствате на концерта,  ние ще бъдем  признателни 
просто да си купите  билети чрез нашите ученици, с което ще направите коледните празници на нашите учителки по-светли и изпълнени с надежда, а Вие самите ще станете част от приказната магия на Коледа, наречена Доброта.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete