Понеделник, 22 Април 2024, 10:27

Коледно тържество за деца и младежи с увреждания

13 Декември 2023, 08:10
(3) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 930 0


    Както всяка година, Дамски клуб - Ботевград и приятели организираха традиционото коледно тържество за младежите от дневен център за деца и младежи с увреждания. Тази година децата бяха посрещнати от пълна маса с разннобразна храна, подаръци и изненади и аниматорите от парти агенция "Фокус мокус".
    Директорката на дневния център - Цветанка Георгиева - подари на организаторите от клуба ръчно изработена картичка със следните думи:
"Уважаеми дами, скъпи приятели, най-сърдечно Ви благодарим, че отново, за поредна година, изразявате своята съпричастност и подкрепа към голямата кауза на Дневния център в Ботевград - да работи за обучението, развитието и интегрирането на децата и младежите с увреждания. С Вашата благотворителна инициатива Вие дарявате много усмивки, много радост и много надежда на нашите деца и младежи за по-добро бъдеще. Пожелаваме Ви здраве, много успехи във Вашите благотворителни инициативи, най-сърдечни пожелания за весели коледни празници, за успешна и здрава 2024 година!".
    Дамският клуб, от своя страна, подари на центъра таблет и сокоизтисквачка.
    Аниматорите показаха различни фокуси, в които присъстваха и папагал, заек и гълъби. Децата бяха изумени от "магията" и се включваха като асистенти с нетърпение.
    На края на тържеството една от майките на децата с увреждания благодари на дамите за това, че не забравят техните деца и оганизират подобно събитие.Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Дамски клуб - Ботевград , Коледа , тържество

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (173)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete