Неделя, 12 Май 2024, 18:46

Концертът "И пак тръгни" ще бъде излъчен тази вечер

3 Декември 2012, 15:16
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2280 0


По повод 3 декември-Международния ден на хората с увреждания, Националния алианс за социална отговорност, реализира голям национален концерт-послание "И пак тръгни". Концертът ще бъде излъчен тази вечер от 21:00 часа по БНТ 2.
Целта на концерта бе да се привлече вниманието на обществеността и да се потърсят нови възможности за подкрепа за хората с увреждания, за преодоляване на тяхната изолация и осигуряване на по-качествена среда на живот.
В концерта взеха участие известните български поп изпълнители Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Нели Рангелова, Митко Щерев, Илия Ангелов, Графа, Дичо, Метин Енимехмедов, Драгомир Драганов, Михаил Белчев, Скилър и групите БТР, Спринт, Йордан Караджов - Сигнал и Бон-Бон, хор и струнен оркестър на Държавното музикално училище „Любомир Пипков”.
Редом до тях в дует своя талант показаха незрящите Кристиян Григоров, участник в „Bailando - Сцена на мечтите”, Богдана Петрова, финалист в „България търси талант” 2010 и Михаил Ангелов, рапърът от „България търси талант” 2012. С изпълнения на автентичен български фолклор ще се представят ансамбъл „Чинари”, квартет „Славей”, голямата „малка” певица Катя Минчева, народната певица Христина Лютова и танцова формация „Танцувам не по-различно от теб” в инвалидни колички. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (234)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (68)
70% Complete