Понеделник, 16 Септември 2024, 21:55

Концертът на Left To Die и Maltworm е този петък

28 Август, 11:23
(0) (3)
Ботевград - Новини
Прочетена: 426 0


Концертът на LEFT TO DIE и Maltworm е този петък, 30 август, и ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5“ при следната програма:

19:00 - ще отворят вратите за публика
20:00 - Maltworm
21:10 – LEFT TO DIE

Събитието е част от европейското турне, озаглавено „Scream Bloody Leprosy“, по време на което бандата изпълнява по-голямата част от легендарните албуми на DEATH „Scream Bloody Gore“ и „LEPROSY“.

Хората в затруднено положение е необходимо да са пред клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Както знаете, LEFT TO DIE се състои от бивши и настоящи членове на легендарните DEATH, OBITUARY, EXUMED, GRUESOME, MASSACRE и MALEVOLENT CREATION. В основата на супергрупата са бас китарата на Тери Бътлър (Terry Butler), също от Obituary и китариста Рик Роз (Rick Rozz), съосновател с Чък Шулдинър на Mantas. Бътлър и Роз се събират с членове на групата Gruesome Мат Харви (Matt Harvey - китара, вокалист на Exhumed) и Гъс Риос (Gus Rios - ударни, ex-Malevolent Creation), за да изпълняват песни от класическия албум „Leprosy“ и песни от дебютния албум на Death „Scream Bloody Gore“.

След топлото посрещане през миналата година музикантите нетърпеливо очакват завръщането си у нас и обещават още по-голям спектакъл, връщайки се към златното начало на Death от 1987 – 1988 г. Ексклузивният концерт у нас освен, че е нова възможност да видим и съпреживеем това страхотно шоу, ще е и с повече песни!
Феновете на Death и несравнимия Chuck Schuldiner ще празнуваме на 30 август!

Предстои ни празник, бъдете с нас!

Билетите са в продажба онлайн тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/left-to-die-sofia-club-mixtape-5-1418886/performance.html и в магазинната мрежа на Eventim.bg в цялата страна. Цената им в момента е изключително атрактивна! Електронната версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана на входа директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Всички лица до 18 годишна възраст влизат само с придружител с билет и попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734) или да получите на входа на клуба. Ако придружителя не е родител декларацията трябва да е нотариално заверена.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (71)
70% Complete
Не (246)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (111)
70% Complete