Сряда, 23 Октомври 2024, 03:33

Концертът на Mario Biondi – музикален триумф и висока класа (СНИМКИ)

16 Юни, 15:18
(1) (0)
България - Новини
Прочетена: 328 1


Вечерта на 15 юни беше специални за меломаните в Пловдив. В Античния театър стартира мини турнето на една от най-големите съвременни soul и jazz звезди Mario Biondi.

Песни от всичките му албуми, велики джаз стандарти, бразилски класики... концертът предложи много нюанси на елегантната съвременна музика. Група от виртуозни музиканти, приповдигнато настроение на публиката и вълнуващият и неповторим тембър на Mario Biondi - фантастичен концерт! Пловдив танцува, пя, прегърна възторжено предложение за брак на двама млади, които избраха концерта на една от най-романтичните световни звезди, за да си кажат „Да". Хиляди на крака и много дълги неспирни аплодисменти върнаха на сцената Mario Biondi за три непредвидени биса. В публиката около два часа танцуваха известни италиански дипломати, оперни звезди, десетки елегантни дами и господа, избрали да преживеят съботната вечер по най-правилния начин – с концерт от световна класа под звездите! Изключителната публика и нейната всеотдайна топла реакция, накараха сдържания Mario Biondi също да разчупи стила си и да се включи по неподражаем начин в бурните танци!

Концертът бе открит от VICTORIA и нейната група. Популярната българска поп звезда е избрала стилна концепция с група, за да представи най-популярните си хитове, с милиони слушания в стрийминг платформите. Тя ще открие и концертът на Mario във Варна.

Незабравима лятна вечер! След концерта публиката в Пловдив коментираше, че завижда на Варна, където шоуто на Mario Biondi тепърва предстои.

Mario Biondi и групата му от виртуозни музиканти пътуват към Варна, за да прекарат неделя преди концерти си в опознаване на града. Ще ги видим на сцената на Летен театър в понеделник, 17 юни 2024 г.

Билети: EVENTIM и касата на Летен Театър , Варна
https://www.eventim.bg/bg/bileti/mario-biondi-varna-leten-teatr-628421/event.html

Снимки: Никола Николов



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Юни, 20:06

    Поздравления за организаторите на тези прекрасни събития!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (88)
70% Complete
Не (304)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (102)
70% Complete
Всички са маскари. (161)
70% Complete