Неделя, 28 Април 2024, 19:52

Корнелия Нинова и Кирил Добрев се срещнаха с жители на община Етрополе

8 Юли 2013, 21:54
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 4793 6


Народните представители от Коалиция за България, Корнелия Нинова и Кирил Добрев проведоха срещи-разговор с жителите на община Етрополе. Съобразно определения график, по-рано днес те посетиха селата на територията на  общината, а от 17:30ч. се състоя срещата в град Етрополе в малкия салон на НЧ ”Тодор Пеев-1871”. Посещението на депутатите е  по повод на актуалното политическо положение в страната ни, с оглед на което да се чуе какво мислят хората по произтичащите от това социални и икономически проблеми. В началото на срещата Корнелия Нинова представи информация за внесените предложения по редица закони и приети законопроекти, като председател на Комисията по труда и социалната политика, тя уточни направените стъпки касаещи младите хора до 29 години, както и за хората в пенсионна възраст. От своя страна Кирил Добрев насочи разговора към сложното политическо положение в страната ни, ежедневните протести - защо и по какви причини хората ги провеждат и какви са според него мотивите на различните групи недоволни. Той сподели: ”Аз искам да чуя вашето мнение и настроение. Искам да знам, че имаме  мандат да работим.” Въпросите които бяха зададени касаеха авторитета на държавните институции, проблемите в земеделието, минималните осигурителни прагове, стопанисването на горите, броя на политическите партии по време на избори, неявяването на народните представители в парламента, назначаването на областните управители и по-конкретно на Софийска област и други. Като цяло срещата излезе от официалната си рамка и бе по-скоро откровен  разговор по наболели проблеми.

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Юли, 11:19

    Eтрополе, много сте печени.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Юли, 13:35

    Бай Цаня от село Манаселска река играе ролята на активен участник или по-точно иска да бъде забелязан от присъстващите. Това лице е завършило Икономическия университет във Варна, а в същото време не прави разлика между балансиран бюджет и бюджетен дефицит – справка сайта Балканец и изказването му като общински съветник за гласувания от него бюджет на община Правец. Желанието му да се отъждествява като един компадор в политиката, стига до елементарния му собствен интерес и нищо повече. Какво би възпроизвел в кратката си изява на такова събиране и дали желанието му за показност пред аудитория от преобладаваща възрастна маса от хора ще рефлектира върху предначертания му замисъл, оставяме на Вашето въображение. Действително може да приемем тезата за: „правилната посока”, но в същото време следва да се насочим към общото правило: „когато нищо не зависи от тебе”, и какво значи за всички участващи е въпрос на личен избор.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 9 Юли, 18:17

    Балканец, кога ще започнете да пишете нормални новини от етрополе, а не само да съобщавате за събития, тобии номер е тоя сайт.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 9 Юли, 21:22

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: електората е много важен, даже и когато присъствието не е голямо

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 10 Юли, 23:44

    То, присъствието не е голямо, но за сметка на това намалява :lol:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 12 Юли, 22:44

    Ами намалява я, то и Киро Добрев вече започна да се изживява като старите муцуни - не търпи младежи или връстници около себе си, белким изгрее и неговата звезда, но никога, ама никога няма да достигне интелекта на баща си - бог да го прости, че го споменавам. Един беше Кольо Добрев и един ще си остане. Мъдър и разумен човек, за разлика от сина си, който го вее вятъра, ама здраво! Огледайте се за млади хора около вас, не гледайте само пенсионерите, защото те са на привършване вече.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete