Неделя, 19 Май 2024, 07:54

Корнелия Нинова и Кирил Добрев се срещнаха с жители на община Правец

15 Юли 2013, 22:04
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3106 19


Тази вечер при голям интерес премина срещата на народните представители от Коалиция за България от Софийска област Корнелия Нинова и Кирил Добрев. Председателят на общинската организация на БСП, Цанко Маринов откри срещата, която се проведе в сградата на Сити Юнивърсити.
Корнелия Нинова се спря на основните моменти от работата на Парламента в изпълнение на поетите ангажименти към избирателите. Тя сподели, че днешната среща е по повод обещаното преди изборите – да се среща всеки месец с избирателите, за да се отчита свършеното, да се чуят въпросите на хората и да се възлагат нови задачи.
В своето изказване по отношение на вътрешнополитическата обстановка Кирил Добрев подчерта, че ситуацията е необичайна и не е имало такава в последните 23 години.
На срещата присъстваше кметът на община Правец Румен Гунински. Кметът сподели, че трябва да се работи повече за младите хора в общината и да се привличат млади кадри. 
В предоставената дума на присъстващите бяха поставени различни въпроси, които вълнуват хората от община Правец. Народните представители отговориха изчерпателно на всички въпроси. Корнелия Нинова сподели, че повечето поставени въпроси са отдавна нaболели и за един месец те не могат да свършат всичко. Тези срещи са необходими и като коректив на бъдещата им работа.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (19)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Юли, 22:28

    Добре де, не виждат ли, че Цанко се обгражда само от пенсионери и хора в доста напреднала възраст, които след някоя и друга година няма да са сред живите. Само с пенсионният твърд електорат не става.Трябва млади хора, млади хора трябват, а Цанко и компания направиха всичко възможно младите да ги отстранят от пътя им, както навремето направиха с Красимир Живков. Отлъчен и ограничен от всичко и всеки в Общината.
    Зобрев, бъди далновиден като баща си - Бог да го прости, че го споменавам, но няма да спра да си спомням за него. Един наистина достоен комунист/социалист - както искате го наричайте. Погледнете хората, които ви подкрепят на протеста пред НДК - все възрастни пенсионери. Къде са ви младежите. Някога имахте младжка организация. Какво се случи с не, защо сега тя не съществува и кои са виновниците за това.
    Може би искате Революция вътре в партията? Може би!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: qkata 15 Юли, 22:33

    Kate mnogo si krasiva ..... celuvchici :**************

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Панталей Пътник 16 Юли, 00:08

    Мръсните и долни комунисти са изпълзели от мухлясалите и вмирисани на нафталин подземия, за да задушат с костеливи и разкривени пръсти порива на млада България за свобода и перспектива.

    Скоро обаче гроба хладен ще приеме ратниците на проклетата Коминтерновска червена чума, защото (уви!) средната продължителност на живота в България не е като в Япония - отново заслуга на паразитиращата върху националния организъм Столетница.

    Радвам се, че скоро в опърпаните редици на комунягите ще останат само Цаня, Таня и бай Гуня с мазератито :lol:

    Червени боклуци!

    Долу БКП!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: баба Вела Бозарска 16 Юли, 00:16

    Комсомолчето Деянчо пак самотно седи на крайчец... "Що чиня тъдява, кат' аверчетата са на протеста?" - може би си мисли.

    Младежо, сбирай си акъля овреме и... беж далече!

    Защото правчанската комунистическа върхушка не за друго те развожда като мечка по селски събори, а за да покаже на агонизиращия в старостта си електорат, че се е вляла "млада кръв" в партийните редици и че кръвопреливането ще съживи загниващия партиен труп.

    Опичай си ума, Деянчо, защото след като те употребят за целите си, старите лисици Цаня и Таня ще захапят партийната бозка, а теб ще отбутат на страна, защото "още не ти е дошло времето". На тях пък все им е рано да се оттеглят от кльопачката.

    Да знаеш, че в редиците на комунистите времето ще ти дойде едва когато започнеш пак да се напикаваш. От старост, защото няма как да станеш пеленаче отново.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Честен комунист ветеран (но не Марин Бончев) 16 Юли, 00:26

    Добре е направило Партийното бюро на правчанските комунисти като е избрало за председател на градския комитет на партията бай Цаня Натинов - Манаселския брус!

    Добре правят също така Киро Контрабандата и КуРнелия Нинова - Хамелеонката като канят Цаня да приседне в деловия президиум на срещата с местния актив, защото няма по-голям агитатор и пропагандатор на идеите на Партията в цялата Правешка селищна система!

    Наш Цаня Бруса е най-изпеченият имидж-мейкър на Столетницата: в което село и да влезе прегръща бабичките и започва да ги разпитва: как я карат, добре ли са с кръвното, напръскали ли са доматето, колко буркана със зимнина са затворили, носят ли яйчица кокошките, колко квачки са се разклапали и колко пилци са измътили, големият внук дали се е оженил за приятелката си, внучката приета ли е в университета и с какъв бал... После се пресегне нагоре и свали на бабите някоя и друга звезда от небосклона, като им обещае, че Партията ще им изгради детска площадка, без в селото да се е проплаквало дете през последните 50 години.

    И бабките, като го слушат, викат си "Брей, Цанко е наше, селско момче! Еш, как ни тачи и как мисли за нас!" :lol:

    А на Цаня му е през оная работа за бабките. Той един дерт има - как Партията кърмилница да устиска властта от протестиращите, че скоро ще свърши борсата, та наш Цаня се надее да го уредят пак на някое меко месте - хем да е престижно, хем да не се работи много, но заплатата да е поне 2000 лв.: такаква, каквато беше в областната управа или във ВиК - София.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Юли, 07:08

    Уникални коментари, много се развеселих рано сутринта.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Юли, 07:48

    Хей ти /1,3,4,5/, напиши нещо ново. Омръзна ни с copy i paste.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: шушумиги 16 Юли, 07:53



    Бай Цаня от село Манаселска река играе ролята на активен участник или по-точно иска да бъде забелязан от присъстващите. Това лице е завършило Икономическия университет във Варна, а в същото време не прави разлика между балансиран бюджет и бюджетен дефицит – справка сайта Балканец и изказването му като общински съветник за гласувания от него бюджет на община Правец. Желанието му да се отъждествява като един компадор в политиката, стига до елементарния му собствен интерес и нищо повече. Какво би възпроизвел в кратката си изява на такова събиране и дали желанието му за показност пред аудитория от преобладаваща възрастна маса от хора ще рефлектира върху предначертания му замисъл, оставяме на Вашето въображение. Действително може да приемем тезата за: „правилната посока”, но в същото време следва да се насочим към общото правило: „когато нищо не зависи от тебе”, и какво значи за всички участващи е въпрос на личен избор.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Пепито 16 Юли, 08:28

    Следващия кмет на Правец ще е Вушко овчаря :lol: а бай Цаня - Манаселския брус ще му бъде заместник кмет с ресор селата на обшината

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: ЛЕВИЯ ТАШАК СЪРБИ 16 Юли, 09:45

    КРАСТАВИ КУМОНИСТИ! А КУР- НЕЛИЯ ДА ФАНЕ ПУТ!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete