Сряда, 8 Май 2024, 22:48

Корнелия Нинова:"Хората ни отредиха мястото на опозиция - смислена и конструктивна"

5 Октомври 2014, 19:25
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1033 4


Тежка загуба за БСП. Това каза водачът на „БСП лява България” за 26 МИР София – област Корнелия Нинова на влизане в НДК, предаде репортер на Агенция „Фокус. Попитaна от тук нататък какво ще правят като партия Нинова заяви, че се избързва с тези въпроси. Един час след този резултат, който даже не е окoнчателен, има време” , коментира тя и обеща, че ще намерят причините и те ще бъдат обявени. На въпрос дали е било малко времето на Михаил Миков да изведе партията напред Нинова обясни, че два месеца са малко за промяна. „Започнахме промяната, но не ни стигна време още повече, че върви и кампания. Нямахме време за вътрешнопартийни проблеми”, заяви тя. Нинова каза, че промяната в БСП трябва да продължи и допълни, че причината за загубата на изборите са комплексни.
„На нас хората ни отредиха място на опозиция, заставаме в опозиция - смислена, конструктивна и разумна”, посочи Нинова и заяви, че това не е краят на БСП.

Източник: Агенция Фокус

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 20:36

    Г-жо Нинова-точно това е краят на БСП-защото със всяка изминала година закоравелите комунисти си отиват а вие не сте партията която се ползва със иминдж в Европа.Нашите деца видяха какво е да работиш и живееш в Европа-и няма да направят грешката на своите баби и дядовци да станат послушковци на една остаряла партия като вашата.Тепърва вие отивате като Атака към дъното.Премирете се с това !!!Сергей Станишев и от Европейският парламент беше отсвирен-така че няма връщане назад.И да лъжете и да мажете няма кой а ви вярва!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:24

    Г-жо Нинова, чест Ви прави това ,че признавате загубата! Аз вярвам,че всичко ще е наред, и че партията няма да отиде на дъното! За севдение на предния изказал коментар искам да кажа ,че аз съм млад човек и знам какво искам, спокоиствие и работа ! Успех, много хора са с Вас!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 06:36

    Набутаха ви в 9 - та глуха.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 12:46

    Г=ЖО,НИНОВА обръщането на гръб към Русия ви изведе на този резолтат.А и вав партията има хора с друго мислене за онищужаването и премахването и.А са на отговорни длъжности. ГОНЕЩИ ТЕХНИ ЛИЧНИ ОБЛАГИ И ИНТЕРЕСИ. Н.. егили изчистите от редицитеи млади кадри не обучите ,помнете по-зле ставатеПобеда едвали някога.помислете.че е така.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (226)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete