Вторник, 7 Май 2024, 18:13

Красимира Петрова е новият шеф на "Социално подпомагане" в Ботевград

17 Май 2016, 10:04
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5456


Красимира Петрова официално встъпи в длъжност от вчера, 16 май 2016г, като директор на Дирекция „Социално подпомагане” в Ботевград. Тя спечели конкурса на Агенция „Социално подпомагане”, след като на него се явиха още 3-ма кандидати: Росица Георгиева Милчева, Виолета Цанова Николова, Райна Дамянова. На 25 март бе проведен изпитът с писмена разработка на тема “Държавната политика в областта на социалното подпомагане, семейните помощи за деца, закрилата на детето, рехабилитацията и социалната интеграция на хората с увреждания”. На 12 април пък бе проведено интервюто, до което бяха допуснати само Красимира Петрова и Виолета Николова.
 
Красимира Петрова е родена в Ботевград. Основно образование завършва в ОУ”Н.Вапцаров”, а  средно в ПМГ”Акад.проф.д-р Асен Златаров” Ботевград. Висше образование получава през 1991г от Университет за национално и световно стопанство (УНСС) София, специалност „Счетоводство и контрол”. Двадесет и пет години работи в системата на данъчната служба - ТД София област и София град.
 
Петрова е назначена на постоянен трудов договор със заповед на изпълнителния директор Ивайло Иванов. Тя бе представена на колектива на Дирекция ”Социално подпомагане” в Ботевград от директора на Регионална дирекция „Социално подпомагане” София област - Елена Андонова.
Новият директор ще ръководи три отдела в дирекцията, както досега: „Социална закрила”, в който работят 9 служители, „Закрила на детето”  - 4 служители и „Хора с увреждания и социални услуги”- 2-мa служители. 

Новoназначеният  директор ще управлява социалното звено в общината съобразно визията за управление на всяка една от 147-те дирекции "Социално подпомагане" в страната и съгласно действащата нормативна уредба в областта на социалното законодателство.
 
 


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (219)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete