Петък, 3 Май 2024, 02:59

Кремена Григорова ще представи първата си фотографска изложба в Ботевград

18 Септември 2017, 10:37
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 943 0


На 19-ти септември (вторник) от 17.30 часа, пред сградата на Исторически музей-Ботевград, като част от инициативата "Европейски дни на наследството", ще бъде представена фотограската изложба на Кремена Григорова "Морски спомени".
Авторката е на 28 години от гр. Исперих и е художник по образование. Това е първата самостоятелна фотографска изложба. Позната е на Ботевградската публика с вече представяна първа самостоятелна изложба "Цветна графика" през 2017г.
Идеята за тази изложба се ражда от интереса й към фотографията. Първите любителски снимки прави още през 2014г. на морска тематика.

Представените фотографии са запечатали моменти от дните, прекарани в град Силамае - република Естония, и град Рига - република Латвия, по програма "Младежки обмен на изкуствата", както и от участието в пленер по фотография на Северното Черноморие тази година - "Каварна 2017г".
За себе си Кремена казва: "Мога да прекарам целия си живот, търсейки перфектния кадър. Желанието ми е да се занимавам с фотография в бъдеще, на професионално ниво. Изложбата е началото!"

Заповядайте!

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete