Неделя, 5 Май 2024, 13:25

Кризисният щаб за борба с коронавируса проведе заседание днес

5 Ноември 2020, 20:01
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 900 0


Във връзка с усложняването на обстановката, днес се проведе онлайн заседание на Общинският оперативен щаб за координация и предприемане на мерки за предотвратяване на корона вирус към Община Драгоман. На него се обсъдиха и предприеха допълнителни мерки, с цел ограничаване риска от зараза на територията на община Драгоман.

Считано от утре /6 ноември/, ще се засили контрола по спазване на противоепидемичните мерки. За целта на територията на община Драгоман ще работят екипи на Общински инспекторат - Драгоман съвместно с органите на МВР. Също така, от утре ще бъде извършвана и дезинфекция от специализирана фирма на сгради и обекти на територията на общината.

На заседанието е взето и решение да бъде отправено предложение до управителите на хранителните магазини за обсъждане на вариант за намалено работно време на обектите.

Ще бъде изискано от ръководителя на Център за настаняване от семеен тип /ЦНСТ/ отчет за предприетите мерки до момента във връзка с ограничаване риска от зараза, както и да се засили контрола по ограничаване събирането на групи от потребителите на ЦНСТ с външни лица.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete