Понеделник, 29 Април 2024, 18:32

Лъчезар Диков: Целта е да защитим позициите на отбор, който може да печели

23 Септември 2014, 18:22
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1257 0


През миналата година отборът на Чавдар Троян направи много успешен сезон в мъжката А група като спечели две сребърни отличия - в първенството и в турнира за Купата на България. Старши-треньорът на тима Лъчезар Диков обяви, че към отбора през новия сезон ще се присъедини крилото Ивайло Вучков и Павлин Ганчев, както и три момчета от школата на Балкан. Всички играчи от миналогодишния състав също ще останат с изключение на Данаил Христов, Ивко Ивков и Ростислав Тончев. Етo какво още сподели за предстощия сезон наставникът на тима:

- На какъв етап от подготовката се намира в момента отборът на Чавдар Троян?
- "За съжаление в нашия отбор нещата са аматьорски и нямаме възможност да водим предсезонна организирана подготовка. Разчитаме на момчета, които са прекратили професионалната кариера и играят за удоволствие или студенти и ученици."

- Миналата година постигнахте много добри резултати за школата на Троян. Какви са целите на отбора за предстоящия сезон?
- “Изминалият сезон беше действително много успешен за нашия клуб. Целта през новия сезон е да защитаваме позициите на отбор, който умее да печели и да радва с изявите си феновете на баскетбола в Троян.”

- Какво ви предстои преди началото на сезона? Планирате ли да изиграете някои контроли с други тимове?
- “Все още нямаме уговорени контроли,но се надявам преди началото на сезона да направим някоя проверка на състоянието на отбора.”

- Имате ли яснота относно строителството на новата спортна зала в Троян, за която Общината заговори преди време?
- “Факт е, че залата в града не отговаря на съвременните изисквания и искрено се надявам в скоро време да направи нещо по въпроса. Смятам, че е въпрос на време да започне проектиране и после изпълнение на нова спортна зала. До колкото съм запознат, вече има запитване и проучване за изграждането й от страна на общинското ръководство.“

Източник: http://bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete