Петък, 3 Май 2024, 21:18

Левскари готвят благотворителен "Син Великден"

23 Април, 08:13
(2) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 399 0


Местната фракция на привържениците на ПФК "Левски" София в Костинброд - "Бригада Костинброд", се включва в националната благотворителна кампания на синята общност, носеща името "Син Великден".

Припомняме, че в последните няколко години фенове на синия клуб от цялата страна провеждат подобни кампании в различни населени места, а тази година предстои и Костинброд да се включи в инициативата.
Идеята е по повод предстоящите светли християнски празници да се подпомогнат хора в нужда чрез дарение на подготвени индивидуални пакети с основни продукти и такива от първа необходимост. Организацията по инициативата е поета изцяло от сините фенове, като на този етап се набират дарения за закупуване на необходимото или непарични дарения под формата на различни продукти. За дейностите и резултатите по кампанията е предвидена пълна прозрачност - лицата, направили дарения, ще бъдат публикувани като дарители (освен, ако тяхната воля не е друга), а процесът на закупуване, опаковане и доставяне на пакетите ще бъде публично споделен. Както казват организаторите, целта е да се покаже, че "Заедно сме по-добри. Нека видим колкото се може повече усмивки по празниците! ".

За контакти с организаторите:
0896815408 - Симеон Гергов
088 9750866- Кирил Миронов
0876322295- Александра Александрова


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete