Събота, 26 Октомври 2024, 02:47

Левски II стартира с победа в Югозападната Трета лига срещу Ботев (Ихтиман)

5 Август, 07:56
(0) (0)
Ихтиман - Спорт
Прочетена: 188 0


Левски II (София) започна успешно новия сезон в Югозападната Трета лига с победа 2:0 срещу Ботев (Ихтиман) в мач от първия кръг, игран на стадион „Георги Аспарухов“. „Сините“ доминираха на терена и заслужено спечелиха срещата, като пропуснаха и още възможности за гол.

Мачът започна активно за Левски II, които откриха резултата още в третата минута чрез Кристиян Йовов. Младият талант впечатли с бързата си реакция и точност, като изненада вратаря на гостите. В 18-та минута Преслав Бачев удвои преднината на домакините, фиксирайки крайния резултат на 2:0.

Ботев (Ихтиман), който завърши трети в миналото първенство и остави много добри впечатления с играта си, не успя да намери своето темпо в мача. Тимът, който демонстрира стабилност и качество през миналия сезон, този път не успя да се противопостави на по-добрия отбор на Левски II.

С тази победа „сините“ започват сезона с три точки и демонстрират, че са готови да се борят за челните места в лигата. В следващия кръг Левски II ще гостува на ФК Рилски спортист, докато Ботев (Ихтиман) ще търси първата си победа у дома срещу Перун Кресна.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (89)
70% Complete
Не (311)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (104)
70% Complete
Всички са маскари. (166)
70% Complete