Събота, 4 Май 2024, 11:35

Левски започва финалната серия срещу Лукойл днес

22 Май 2012, 09:33
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1971 0


Мъжкият отбор на Левски започва днес битката за златните медали срещу Лукойл Академик. Серията, която е до три победи от пет срещи, стартира с първи мач в спортния комплекс в Правец от 17:30 часа и ще бъде предавана пряко по БНТ свят.
Там ще се играе и втория мач от серията, преди тя да се премести в зала "Универсиада" в столицата. Двубоят в Правец ще бъде шестият поред от началото на този сезон между двата колоса в българския баскетбол.
До момента двата тима изиграха 4 срещи от редовния сезон в Националната баскетболна лига при баланс 3-1 за състава на Лукойл Академик.
Петата среща бе в Самоков като финал на купата на България, когато късметът не бе на страната на "сините", които отстъпиха с 2 точки в самия край.
Двата тима нямат промени в съставите от последните сблъсъци, единствено Левски е подсилен с Чавдар Костов от началото на плейофите.
Той ще играе срещу бившия си отбор във вторник вечер, след като прекара част от кариерата си и в състава на Лукойл Академик, преди да замине за Гърция.
Костов се включи блестящо в схемата на Тити Папазов и бързо се наложи като важна единица в отбора. Безспорна е заслугата му за елиминирането на Ямбол на етап полуфинали от Националната лига.


Източник: http://www.sportni.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (212)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete