Събота, 18 Май 2024, 08:11

Литекс преговаря с нов треньор

5 Април 2013, 14:36
(0) (0)
България - Спорт
Прочетена: 1474 0


Литекс работи по намирането на заместник на Христо Стоичков. Както е известно, БЛИЦ първи писа за вероятността Камата да напусне ловчанлии след края на сезона.
 
Румънските издания обявиха, че преди месец спортният директор на Литекс Стойчо Стоилов е бил в Букурещ за разговори с треньора на Стяуа Лауренциу Регенкампф.
 
Бившият десен бек е добре познат в Ловеч, тъй като носи оранжевия екип през сезон 1998/99. Под ръководство на 37-годишният специалист тимът от Букурещ се представи силно в Лига, където стигна до 1/8-финал и създаде сериозни затруднения на Челси. На север от Дунав твърдят, че Регенкампф има разногласия със собственика Джиджи Бекали относно селекцията, тъй като босът иска да доведе играчи, които треньорът не желае.
 
През есента Лауренциу Регенкампф е имал разговори със собственика на Литекс Гриша Ганчев, които са се провели в София. Твърди се, че благодетелят на “оранжевите” дори е предложил много голяма годишна заплата. Според слуховете тя достига дори до 450 000 евро. Това не е първият случай, в който бившият десен бек е спряган за треньор на ловчанлии.

Източник: БЛИЦ

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete