Понеделник, 29 Април 2024, 02:01

Логопедичен кабинет "Приказка" отваря врати на 5 април в Сливница

2 Април 2021, 09:35
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 1787 0


В понеделник – 5-ти април в Сливница отваря врати логопедичен кабинет "Приказка". Той се намира на улица „Паисий Хилендарски” 40, на гърба на блока на супермаркет „Фреш” и аптеката, до кабинета по кардиология на д-р Гигова.

Кабинетът е на дипломирания логопед Елвира Рангелова от Драгоман. В него тя ще работи с деца от аутистичния спектър, деца с нарушения на четене и писане, езикови нарушения, артикулационни нарушения, заекване, диагностика и превенция на нарушенията в ранно детско развитие, ХАДВ и други.

За себе си и своята практика Елвира Рангелова споделя: „Завършила съм СУ „Св. Климент Охридски”, бакалавър логопедия и магистър Комуникативни нарушения на развитието. Държавната ми практика бе в център "Детски истории", при едни от най-добрите специалисти в областта. Работила съм в един от най-големите логопедични центрове в страната в продължение на 3 години. Благодарение на възможността да работя там се срещнах с невероятни хора, които са посветили живота си на децата и грижата за тях. Преминала съм през специализирани обучения в сферата на логопедията. Професията ми е призвание. Комуникацията с децата ми носи удовлетворение и радост. Смятам, че всяко дете има правото да получи възможност да се научи да общува. Ако липсват думите - има жестове. Ако липсват жестове- има цветове, дъги, картини, усмивки. Комуникацията не се изразява само и единствено с думи. Комуникацията е език, който има много форми и всяко дете може да избере своята форма. А аз ще съм там, за да насърчавам изборите му”.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete