Петък, 29 Март 2024, 08:53

Локо София посреща ЦСКА в Своге

18 Януари 2013, 10:14
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 2099 0


Локомотив (Сф) ще посрещне ЦСКА в Своге в първия четвъртфинал за Купата на България. Това е желанието на ръководството на “червено-черния” клуб. Две дербита ще има в четвъртфиналите на турнира. Освен сблъсъкът между “армейците” и “железничарите”, другото е между Левски и Литекс.

“Ние искаме да приемем противника на стадион “Чавдар Цветков” в Своге. Не ни устройва да “домакинстваме” на “Славия” в Овча купел или на “Герена”. Именно Своге ще заявим като желание пред Професионалната лига и пред БФС да играем с “армейците”. – заявиха от Локомотив Сф. „Там при всички случаи ще им се стъжни на цесекарите. Ще видим обаче какво ще стане и дали ще ни разрешат”, допълни изпълнителният директор на Локомотив Георги Марков. – Не ме интересува какво е мнението на колегите от ЦСКА. Този път те трябва да се съобразяват с нас.” – подчерта Марков.

Засега е ясна датата за първия мач за Купата на България. Той ще се играе на 13 март (сряда). Първоначално беше обявено 24 февруари, но треньорът на “железничарите” Емил Велев възропта срещу това.

Впоследствие се разбра, че и другият предложен вариант по време на жребия – 2 март, не е подходящ, тъй като тогава ще бъде подновено първенството на "А" група. Така се стигна до избора на 13 март. Съществува и минимална възможност дербито да се проведе на стадион "Локомотив".


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete