Четвъртък, 2 Май 2024, 16:49

Луксозен спортен комплекс откриха днес в град Костинброд

18 Февруари 2019, 08:01
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1240 0


На 17 февруари на ул. „Ломско шосе“ № 90, гр. Костинброд, отвори врати новият спортен център. Вече готов да посрещне всички желаещи да потренират и да се заредят с положително настроение и енергия.

Модерният фитнес е подходящ за провеждане на пълноценна тренировка, както на опитни спортисти, така и на всеки, решил да възстанови или поддържа добрата си форма и здраве.
Вярваме, че фитнесът е здраве и начин на живот, и че трябва да бъде достъпен за всички – от ученици до хора в златната възраст, за мъже и жени.
Ултра модерният фитнес и СПА център от утре може да посреща любителите на силовите тренировки, отпускащите и забавни групови занимания и релаксиращи процедури.
За да пререже лентата на новия спортен център, беше поканен кметът на община Костинброд - г-н Трайко Младенов. На събитието присъстваха и д-р Атанас Тенев- председател на Общински съвет-Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд и г-н Борислав Борисов- кмет на село Петърч. След като отец Дамян освети за здраве помещенията, гостите бяха разведени из целия комплекс.

Близо 1000 кв. метра е цялата площ на новия център, разположени на два етажа. На първия етаж се намира фитнеса, в който са разположени бягащи пътеки, кростренажори, гребни тренажори, велоергометри, степери, гладиатори и още много различни най-модерни фитнес уреди. На първия етаж се намира и солариум, бар и рецепция. По красиви стъпала се качва на горния етаж, където се намира залата за групови спортни занимания, съблекални, стая за масаж и сауни за мъже и жени.
Работното време на комплекса е направено удобно за всички. Залите ще са отворени без почивен ден от 7.00 до 22.30 часа, като вечер след 18.00 часа ще започват тренировки по спининг, канго джъмпс, табата, йога, латино и народни танци.

Малкият и среден бизнес е изключително важен и е ключ към успеха в малките общини.
Община Костинброд подкрепя и винаги ще подкрепя бизнеса на нейна територия. Създаването на нов бизнес в общината, означава добра икономика, растеж и просперитет.
Честит нов спортен център на костинбродчани! Успех на собствениците и пожелание за разширяване на бизнес начинанието!

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete