Събота, 20 Април 2024, 16:25

Любо Пасков напусна Балкан

9 Януари 2013, 20:03
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1283 0


Бившият младежки национал Любен Пасков се раздели с отбора на Балкан Ботевград, и ще продължи кариерата си в друг роден тим. Пасков сам пожела да напусне ботевградския клуб, след като не получаваше игрово време през първата част от сезона. От спортно-техническото ръководство на Балкан уважиха желанието на баскетболиста да се развива в другаде, и затова контрактът му бе разтрогнат по взаимно съгласие.

Преди да подпише за втори път в кариерата си с Балкан, Любо Пасков игра в немското първенство, където остави отлични впечатления с отбора на Реклингхаузен. Този сезон обаче той предпочете да се завърне в България, и да трупа опит в родните тимове. В Балкан шансът за изява се оказа твърде малък, заради наличието на много баскетболисти на неговата позиция, затова сега Пасков е свободен агент, и може да търси нов състав.

Преди да замине за Германия, Пасков игра за Дунав Русе, след като се завърна на терена след тежка травма в рамото. Той е обличал още екипите на ЦСКА, Спартак МВР, Черноморец и националните отбори за юноши и младежи.

Източник: http://gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete