Петък, 17 Май 2024, 17:11

Малинка Цветкова с втора стихосбирка "Молитва за хубаво време"

3 Февруари 2015, 11:26
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1654 4


След близо година от представянето на книгата „От различни точки на света” поетесата Малинка Цветкова ще издаде втората си самостоятелна стихосбирка, озаглавена „Молитва за хубаво време”. В момента е готова само корицата, но съвсем скоро книгата ще излезе и от печат. Художник отново е Цветелина Атанасова. "В молитва за хубаво време" ще можете да се насладите на 13 нейни картини, нарисувани специално за стихотворения от книгата, каза Малинка Цветкова.
Поетесата се върна в края на януари от Ибиса, където живее и работи от години. Намерението й бе да остане в родния Ботевград до 17 март, но спешен ангажимент променя плановете й и днес тя лети обратно за Испания.
 
„Нямах търпение да споделя за новата ми книга, която ще излезе скоро от печат. Планувах да направя представяне, но за мое голямо нещастие трябва да се върна днес в Ибиса, а книгата още не е готова. Ще направя всичко възможно да си дойда отново в най-скоро време и направя представянето й”, сподели Малинка часове преди да хване самолета за Мадрид. След много трудности и лишения тя сама финансира издаването на стихосбирката, а освен това и сама я е подготвила. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 3 Февруари, 14:01

    Niama nihto po -xubavo ot tova da pro4eteh, 4e v tova bezduxovno vreme izliza nova stixozbirka. Poklon pred poetesata Malimka Tsvetkova ,za koiato duxovnosta e pred materialnata sueta. Izstradanite stixove sa nai silni i istinski i viarvam,4e i tozi pat ,hte ni ostavi bez dah. Do predstavianeto,zdrave i kasmet !

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Антоанета Алексиева 4 Февруари, 14:24

    Не бъди тъжна!Ти си смела! Бъди много здрава и довърши всичко до край . Вярвам в теб и ти се радвам много. Аз съм твоя почитателка и ти пожелавам много успехи!!!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Даринка Веселинова 6 Февруари, 12:19

    Малинче, дано извънредното пътуване да Ибиса да донесе в живота ти нещо извънредно ценно, което ще промени успешно съдбата ти!!! Обичам те!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: цветанка вълкова 7 Февруари, 09:51

    моля се за теб!!!прегръщам те топло!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete